Nadam se da ti neće priborom za jelo prazniti očne duplje. Zezam se, iako vidim da baš nema mnogo prostora za moje poluduhovite dosetke.
Kao da je ova skoro petomosečna tišina na njenoj temi zlosutno nagoveštavala da nešto nije u redu. Kud baš nju da spopadnu toliki ozbiljni zdravstveni problemi ali izvući će se ona, to je cura puna života i psihički nesalomiva, a uz to, kako vidim, ima ogromnu podršku brižnog muža , te ne sumnjam da će cela ova dramatična priča imati koliko-toliko srećan kraj.
Mnogi bi se predali, klonuli duhom, digli ruke od sebe, pali u depresiju, po ceo dan samo jadikovali nad svojom sudbinom, međutim @Tara je skladan spoj ogromne životne energije i velikog borbenog duha i zato će, siguran sam, nadjačati i savladati sve prepreke koju tamna strana života pred nju postavi.
Uostalom, zato je i toliko obožavamo jer je takva. Blesa malena.
Prenesi joj da sam svim srcem uz nju (ako joj to išta znači)!
Obaveštavaj me s vremena na vreme o njenom stanju i veliki pozdrav za tebe!
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu