Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - Zadruga 4
Poslato: 29 Okt 2020, 23:54
Dijamant Foruma
Pridružio se: 12 Maj 2015, 23:28 Postovi: 33994
Narko je danas pričala o devojkama koje su ružne A to znači da imaju lepu garderobu, ali ne znaju da je iskombinuju Za razliku od prelepe nje, koja trenutno ima frizuru “sinoć sam isplela kikice da bi mi danas kosa izgledala kao da sam je pekla u rerni, jer imam 11 godina”, obukla je neki jadni dlakavi džemperak koji izgleda kao jambolija oprana na 90 stepeni Boginja lepote i stila
_________________ Honey, I would suck the alcohol out of a deodorant stick
Poslato: 29 Okt 2020, 23:59
Dijamant Foruma
Pridružio se: 12 Maj 2015, 23:28 Postovi: 33994
Pitanje koje me muči je gde li se inače nalaze prirodne obrve kod Zle Obrve? Ovo je toliko neprirodno, da izgleda kao u Monti Pajtonu, da će joj se čelo otvoriti i iz njega izaći nova glava
_________________ Honey, I would suck the alcohol out of a deodorant stick
Poslato: 30 Okt 2020, 16:50
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 27 Okt 2015, 21:01 Postovi: 16797
karen w je napisao:
Car zna da bude duhovit, al dečko ima neki težak poremećaj Prosto, idiot
Ismejah se (sto je retko ) na klip gde on i Janjus pricaju o Monikinoj prozdrljivosti, Caru zao sto seber pretstavlja tako pa kaze: Buraz, kako njeni kuhaju pasulj ili gulas, mora da to rade u kadi a ona jede kutlacom )
_________________ Cogito ergo sum ..... Mikele: Niche..... Sprc: Bekoon shshsh
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 23 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu