Ja molim moderatore da mi objasne kakva je ovo tema i sta bih trebao da pisem na ovaj video od pre 3 meseca?
Zamislite kad bih ja otvarao teme sa nekim tamo videom od pre 3 meseca koji se meni dopadne, a pritom ne znam ni sta da se ocekuje da se pise na tu temu? Cemu ovo?
_________________ Zove me Evropa, zove me celi svet! A ja pravim preokret, tako u nedogled!!
Priblizava se kraj farme, vrijeme je da analiziramo prijateljstva/veze farmera. Ako se moze diskutovati da li su ljubavni parovi nastali zbog interesa,mozemo malo pretresti i neka novonastala prijateljstva..Saskino i Vesnino prijateljstvo je pod velikim znakom pitanja.
Ko je Milan Simic, u kakvoj vezi su Saska Karan i Milan?
Priblizava se kraj farme, vrijeme je da analiziramo prijateljstva/veze farmera. Ako se moze diskutovati da li su ljubavni parovi nastali zbog interesa,mozemo malo pretresti i neka novonastala prijateljstva..Saskino i Vesnino prijateljstvo je pod velikim znakom pitanja.
Ko je Milan Simic, u kakvoj vezi su Saska Karan i Milan?
Milan Simic je pevac iz Valjeva, zabavljao se sa Saskom kad je bila devojka, negde na pocetku karijere...razisli su se ,ona je tad verovatno zelela da napredujew u karijeri i da postane ime , sto je i uspela a on je i dalje lokalni pevac etno pesama poznaje ga i Era, Vera Matovic,,,i mnogi drugi stariji pevaci inace na prvoj ploci Saske Karan je bio kompozitor mnogih pesama......ne vidim svrhu provlacenja coveka u medijima kad su se zabavljali pre dvadeset i kusur god., s kim se danas sve devojke zabavljaju da ni ime ne mogu da zapamte , normalno da je imala nekog pre braka . Ima jedan brak, dete , nije se razvodila, udavala, varala muza pa da bude neka senzacija nista spektakularno!!!
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu