Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - Zadruga 4
Poslato: 01 Nov 2020, 01:57
Dijamant Foruma
Pridružio se: 09 Feb 2012, 22:13 Postovi: 36093 Lokacija: moj beogradić
kreštavi bolid je ljut na verenicu jer je dala informacije tari urla da joj je rekao da se ne bavi rijalitijem nego da uživa u trudnoći baš uživa...visi na tviteru i kune žene da obole od kancera i umru u najgorim mukama
Poslato: 01 Nov 2020, 02:16
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 09 Okt 2013, 08:04 Postovi: 28973
glupaca trepce kao svraka na jugovinu, mljacka, zvace zvaku i prica o bivsem vereniku kao o lanjskom snegu pre sat, dva se "francuski" cmace sa tetrebom dok neko odgovara na pitanja sevnuli jezici uredno dete ne spominje (bar je ja nijednom cula nisam) znaci fuI!
Poslato: 01 Nov 2020, 02:21
Dijamant Foruma
Pridružio se: 09 Feb 2012, 22:13 Postovi: 36093 Lokacija: moj beogradić
foka ih hebe celo veče...sve redom
kako mi je gadan ovaj mutavin džiber rekla bih da je prava muškarčina...ono kad lupi šakom o sto, pa pomazi penicom i našminka jedno oko svojoj voljenoj
Poslato: 01 Nov 2020, 02:22
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 09 Okt 2013, 08:04 Postovi: 28973
tetreb se pravi naivan, a vec je krenuo da dize frku okolo sto ona ne radi (mozda i ne ume) nista, smeta mu sto mala zdere (valjda hoce da se plovka ne ugoji), 'ebace joj milu majcicu ako ostanu zajedno, samo polako pravice plovka jocu od blata (par dana - dok ne naleti na sledeceg) a on kad progleda...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 15 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu