Ero, Tara Simov 09.04.2000. godine? Nemam čas i mesto rođenja gde mogu izračunati natal bez toga?
Marence, imaš Savkin natal na astro temi neke od prethodnih Zadruga. Mislim da je Z1. bila u pitanju i to na samom početku teme je pisano o njoj. Pogledaj i potraži.
_________________ Zorka: ne volim je, uzela mi je palačinak...ona je lezbejka...
Pridružio se: 09 Feb 2012, 22:13 Postovi: 34754 Lokacija: moj beogradić
Lana del Rey je napisao:
Ero, Tara Simov 09.04.2000. godine? Nemam čas i mesto rođenja gde mogu izračunati natal bez toga?
Marence, imaš Savkin natal na astro temi neke od prethodnih Zadruga. Mislim da je Z1. bila u pitanju i to na samom početku teme je pisano o njoj. Pogledaj i potraži.
Rodjena je u beogradu, a za vreme rodjenja upises nepoznato
_________________ umesto da urlamo ''hoćemo bolje!'', mi šapućemo da može i gore. s. k.
erićka, ti draga piši kad budeš mogla i stigla, ima ih dosta. Sve zavisi od tvoje dobre volje i imaš li vremena? Ja ti ovde kačim natale a ti piši ako želiš i možeš.
_________________ Zorka: ne volim je, uzela mi je palačinak...ona je lezbejka...
primjecujem da mucenik Gavric ima Mo u Ribama a tacno se vidi.. u sekstilu sa VE i ME
i lijepo So u Strijelcu u konjukciji sa NE
Nije ni cudo sto se bavi umjetnoscu..i lijepo pjeva.
Ima i gadni kvadrat SA i MA, u igri je i JU. Ma i Sa su u recepciji ipak.
Nista njemu lako ne pada sa neba. Dosta potisnute agresije...i padova energije. Nije ni cudo sto se spekulise o njegovoj seksualnosti.. Pehovi svakako u domenu kuca kojima planete vladaju ali su moguca i podizanja zbog recepcije.
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu