Pridružio se: 09 Feb 2012, 22:13 Postovi: 36080 Lokacija: moj beogradić
to je ta vesela i razigrana venerica u blizancima i puteni mars u biku
moguće da je lav u podznaku...to njeno ponosno držanje i graciozan hod...kao da je rođena za svetlost reflektora vidi se da obožava kameru i da voli da koketira sa publikom preko nje
retro merkur u biku..nije ni čudo što nekima deluje da je priglupa i da sporo kapira daleko od toga, to je mala pametnica ko je još video tupavog blizanca?
bravo inače, podaci su sa nekog njenog fan pejdža na Instagramu tako da bih rekla da jesu tačni, a ja sam kao mesto rođenja stavila Bg, pretpostavljam da je iz Beograda. Problem je što nemamo čas rođenja pa bi najispravnije bilo reći da je rođena na prelazu između Bika i Blizanca jer negde jeste i jedno i drugo a Mesec opet može biti i u Blizancima pošto ne znamo čas rođenja, jel tako? Haj možda i to iskopamo..
_________________ Zorka: ne volim je, uzela mi je palačinak...ona je lezbejka...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Real_VIP i 17 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu