Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - Zadruga 4
Poslato: 10 Jan 2021, 03:15
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 09 Okt 2013, 08:04 Postovi: 28973
rialdah je izrazito gadna, ali gicana je tupava smaracica koja ne zna gde joj je mesto zena idiJot zerinah ne bih da komentarisem vaska vrbaska i histerka probijaju plafone odvratnosti i bahatosti ovi ostali nisu puno bolji pocecu da navijam za aleks, anju, seRbeza,... toliko o kvalitetu ucesnika pokupili su dno danceta kazu da je ovo poslednja zadruga ne bi me cudilo - tesko je naci gore od ovih, mada nije nemoguce - naprotiv dnovinari nepismeni mentoli kako smo dosli dovde nije mi jasno ucesnici poluludi morbili, kreten koji ne zna da sklopi prostoprosirenu recenicu urednik portala, majka prevarene aviJonske servirke ubedjena da je moralna vertikala, devojka koja napravi dete s jednim, odgaja ga s drugim, a nadje srecu s trecim dok je ovaj drugi na aparatima jer je jedva preziveo nesrecu uziva u ljubavi, njen "decko" - vlasnik klubova koji nece da da kasiku sosa sapatniku, misica koja izigrava milu macu, a bljuje stajsko djubrivo kako stigne, vlasnica dve diplome koja vise rezi i laje nego sto govori, krimosi od plastelina i zelea, ludaci koji bi trebalo da su odavno na ozbiljnoj terapiji, lezilebovici i manijaci, lazni ili pravi, kako god okrenes odvratni, pokvareni lgbt,... a ovo je samo delic... pa
Poslato: 12 Jan 2021, 00:37
Dijamant Foruma
Pridružio se: 09 Feb 2012, 22:13 Postovi: 36093 Lokacija: moj beogradić
šaban gazda, fran omijena osoba, potrčci mravožder i slina
mravojed je ozbiljno nenormalna ono njeno ponašanje je zaista za hospitalizaciju, posmatranje i lečenje
masnokosi je pustio niz vodu...očigledno je
gostulence, potpisujem tvoj post samo ću dodati za gospoju gicanu...od smušene i nesnađene osobe koja se razrogačena iščuđavala kad god bi je prozvali nešto da kaže, tresući glavom unezvereno i usplahireno levo desno i koja nije htela da kokošari...pretvorila se u ozbiljnu rijaliti gaduru koja kokodače i kokošari za sve pare. količina uvlačenja u kuglice polumrtvom pacovu izaziva kod mene neopisivo gađenje. ''mićo, jel tako? mića je uvek u pravu...'' a pacovčina koji nikome nije prijatelj je ozbiljno poštuje i to pokazuje prekidajući je svaki put kad zine nešto da odkrešti. možda je i bolje za nju što joj ne da da pisne. posebno me nervira njeno: a ona moja...a onaj njen bivši ozbiljna pijačarka koja glumi lažnu skromnost, a evri joj se vrte po beonjačama kao slike na džekpotu.
ove godine lažne patriote i šovinisti vode rijaliti kolo...to mi je glavni utisak ove sezone. još jednom hvala homici i kosturčini zbog kojih sam gledanje ove gluposti svela na minimum minimuma.
Poslato: 12 Jan 2021, 14:32
Pridružio se: 10 Okt 2015, 08:13 Postovi: 263
Tara olicenje zla. Kaze Nikoli da će Ša da ga bije... Onakvog momcinu, umesto da je ludaca prigrlila ovog a ona trci za picopevcem koji ima 4 banke. Ovaj Dzoni bi je rastocio da ne bi na salabajzera Sa nikad pomislila.
Poslato: 12 Jan 2021, 18:58
Kraljica/Kralj
gicana i kokosarenje, paradajz i ketering
histercina pokusava da objasni shabanu kako ne bi trebalo da se obaziru na bilo koga nego da nastave blizak odnos gusi ga pola cuke, ovaj pokusava da joj kaze da ima nekog napolju ko gleda i kome to verovatno ne prija, ova ne prihvata - grlis me k'o kera, tapses me po ramenu, pa sta sam ti ja? u kakvu jezivu osobu raste ovo bahato stvorenje, za par godina sajko joj nece biti ni do kolena
Poslato: 13 Jan 2021, 05:14
Kraljica/Kralj
polapet nula bodova cvelonje izbaciti pod hitno (ili ih ne vidis ili smaraju), a ovu malu odmah na prevaspitavanje i/ili terapiju
histericni mafijas stavio stolicu na vrata hotelske sobe ugaseno svetlo, ljudi kuntaju ova davi shabana navodno opet zbog kreveta ne moze da spava pored muskarca (shaban i francek (koji je pola noci plakao) to valja nisu, posto je do sada spavala pored njih )
Poslato: 14 Jan 2021, 04:55
Biser
Pridružio se: 07 Okt 2013, 23:53 Postovi: 4782 Lokacija: Beograd
Inače toma panić diskvalifikovan, kao hteo da bije šišmiša pa potego luku bojovića, nebojšu, prodavca kradene robe, mitrovića masnokosog i produkcijske zavrzlame... Kiki mu lepo rekao da zaveže jezik u čvor... Da mu ga ne bi vezali... I eto...
Poslato: 14 Jan 2021, 14:44
Dijamant Foruma
Pridružio se: 09 Feb 2012, 22:13 Postovi: 36093 Lokacija: moj beogradić
Ode hef a nije pricvrljio usi matorom skotu...kad je vec pobegao mogao je Odvratno sasuseno pacoliko stvorenje izaziva vidno pijanog hefa da ga udari...urla: ajde, ajde, udari me Zlo go.no zna da niko nece udariti matoru sprcenu ljigu...to dobro zna i stalno perfidno koristi ‘’Izbacite pseto napolje, izbacite pseto...” urlice dok obezbedjenje izvodi hefa napolje Cekam dan kada ce pacovcinu neko izbaciti u kanalizaciju u kojoj ce zauvek ostati i da ta odvratna njuska nece proviriti u javnost vise nikada
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 19 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu