Forum Srbija
https://www.forum-srbija.com/

Šta novine pišu o "Ples sa zvezdama"
https://www.forum-srbija.com/viewtopic.php?f=287&t=38770
Stranica 1 od 92

Autoru:  vrabac [ 11 Sep 2011, 14:16 ]
Tema posta:  Šta novine pišu o "Ples sa zvezdama"

Vlado, Lena i Mare od septembra biraju najbolje pevače na Prvoj (Video)

Na Prvoj srpskoj televiziji od septembra sa emitovanjem počinje šou "Prvi glas Srbije" u kome će mladi talenti od 15-30 godina pokušati da predstave sebe u najboljem svetlu ispred

Tročlani žiri u sastavu pop pevač Vlado Georgiev, džez pevačica Lena Bogdanović i kompozitor Saša Milošević Mare, ocenjivaće buduće muzičke zvezde.

Preko pet hiljada kandidata se prijavilo na audiciju, a svi imaju jedan cilj, da sebe i svoje vokalne mogućnosti predstave na najbolji način. Kastinzi su održani u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, gde su se producenti i članovi žirija uverili da Srbija ima mnogo talenata.

Kandidati će pokušati da svojim glasom i harizmom dokažu Vladi, Leni i Saši kako imaju ono nešto što ih izdvaja od ostalih, a ko će poneti titulu najboljeg, saznaćemo od septembra.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1jQqzn-aRe8[/youtube]


Svet plus

Autoru:  victory [ 11 Sep 2011, 14:53 ]
Tema posta:  Re: Šta novine pišu ...

Barba napravio skandal na prvoj probi muzičkog šoua
Georgiev hoće da napusti „Prvi glas Srbije“?!Slika
Da je profesionalac, jeste, ali izgleda da je poznati kantautor Vlado Georgiev i skandal majstor, jer, čim mu nešto zasmeta, to se daleko čuje, te kako „Alo!“ saznaje, popularni Barba je digao dževu već na prvoj probi šou programa „Prvi glas Srbije“, gde je angažovan kao jedan od članova žirija.

Ljubimac devojaka je tako preksinoć besneo zbog, navodno, loše opreme koju je Televizija „Prva“ upotrebila za snimanje novog projekta, pa je, kako tvrdi naš izvor koji se zatekao na licu mesta, čak i zapretio da će, ukoliko ne promene tehniku, on napustiti šou!
- U petak je održana prva proba muzičkog programa za mlade talente „Prvi glas Srbije“, koji od septembra pokreće Televizija „Prva“. Vlado Georgiev, koji je jedan od mentora na projektu, imao je svoju grupu od 10 učesnika i trebalo je da ih sasluša, ali, kada je proba počela, on je pobesneo. Georgiev se žalio na video opremu, za koju je rekao da je praistorijska, rekao je da je monitoring krš, a besneo je čak i na tonce. Potom je rekao ljudima iz produkcije, koji su stranci, da se tako ne radi jedan veliki muzički šou i da, ukoliko se to ne popravi, on neće biti deo toga. To je rekao na tečnom engleskom, ali kroz zube - otkriva naš sagovornik blizak produkciji muzičkog programa „Prvi glas Srbije“, koji tvrdi da se nijedan od ostalih članova žirija, a to su džez muzičarka Lena Kovačević i kompozitor Saša Milošević Mare, nije žalio na tehniku i uslove rada ovog projekta.
- S obzirom na to da je takmičenje takvo da su svi mentori, i Saša Milošević Mare, Lena Kovačević i Vlado Georgiev, imali svoje grupe, koje su brojale po deset kandidata, jedino se Georgiev zauzeo za kvalitet inače loših matrica i svakom takmičaru iz svoje grupe ponaosob podešavao mikrofon kako bi zvučao što bolje - dodao je izvor za naš list.

Povodom ovog skandala, kontaktirali smo s Vladom Georgievim, koji je delimično potvrdio našu informaciju, te istakao da je zaista zahtevao vrhunske uslove od produkcije, ali da nema govora o napuštanju projekta.
- Nisam nikom zapretio, to je bila tonska proba za prvi nastup kandidata i ja sam insistirao na maksimumu kako bi oni (kandidati) pevali što bolje - kratko je za „Alo!“ izjavio Vlado Georgiev, a saopštenje o ovoj situaciji poslala je i služba za odnose sa javnošću Televizije „Prva“.
- „Prvi glas Srbije“, najveći muzički spektakl, počinje uskoro, tako da ćete vrlo brzo videti sve što vas zanima, pripreme, audicije, nastupe kandidata, kao i naš eminentni žiri na delu. Ovo je izuzetno veliki i zahtevan projekat koji se radi u vrhunskoj produkciji, poput svih zabavnih programa „Prve“. Svakodnevno se rade konsultacije i tonske probe, jer želimo vrhunski kvalitet, a sve u cilju da pronađemo prvi glas Srbije. Navodi o nekakvim pretnjama su potpuno netačni, očigledan primer neupućenosti u prirodu posla ili samo prosto smišljena, tendenciozna namera - za „Alo!“ tvrde portparoli televizije.
Dakle, bura se stišala, ali najzanimljivije tek sledi. Strpimo se još malo, jesen samo što nije, pa ćemo videti strogog Barbu u ulozi sudije!


Alo

Autoru:  victory [ 11 Sep 2011, 14:55 ]
Tema posta:  Re: Šta novine pišu ...

Unuk Šabana Bajramovića u trci za "Prvi glas Srbije"


Jedan od učesnika "Prvog Glasa Srbije" programa koji se daje na "Prvoj TV" je unuk legende srpskog džeza i romske muzike, Šabana Bajramovića, Marko Šabanović

Slika
Trka za “Prvi glas Srbije” počinje u subotu. Preko 5.000 kandidata stalo je hrabro ispred žirija koji je sačinjen od: Vlade Georgieva, Lene Kovačević i Saše

Miloševića Mareta, a jedan od učesnika je i Marko Šabanović, unuk legendarnog pevača romske muzike Šabana Bajramovića.

Slika
Marko živi u Knjaževcu, ima 27 godina i pre nego što je otišao na audiciju koja se održavala u Nišu posetio je spomenik svog dede. Kako bi mu odao počast i obećanje

- Opravdaću tvoje ime koje si ostavio u amanet – obećao mu je tom prilikom.


Marko Šabanović kaže da živi za muziku i da mu je žao što njegov deda Šaban nije živ da ga čuje kako sada peva.


- Moj deda bi sigurno bio ponosan na mene. Naravno, imao bi neke zamerke, rekao bi da može I bolje, ali sigurno bi bio ponosan – kaže Marko, koji je na audiciji pevao “Ne mogu bez tebe ja” (Adil) i “Ljubavnik” (Željko Samardžić)


blic

Autoru:  victory [ 11 Sep 2011, 14:58 ]
Tema posta:  Re: Šta novine pišu ...

Prvi glas Srbije od sutra na Prvoj

Slika
Muzički talenti, do sada skriveni od očiju javnosti, pokazaće svoje vokalne sposobnosti u spektakularnom muzičkom šouu Prvi glas Srbije, koji počinje u subotu 10. septembra u 21 čas na Prvoj TV.


Kandidati, muški i ženski pevači iz svih krajeva Srbije, pokušaće svojim glasom i harizmom da dokažu renomiranom žiriju, Leni Kovačević, Vladi Georgievu i Saši Miloševiću Maretu, da imaju ono nešto što ih izdvaja od ostalih, a one koji se ne budu pokazali u najboljem svetlu, čeka crna rupa. Eliminacioni krugovi se nastavljaju donoseći kandidatima nove muzičke zadatke, a samo jedan od njih, najbolji, postaće PRVI GLAS SRBIJE, zvezda 2011. sa osiguranim ugovorom za snimanje albuma koji će predstaviti na koncertima širom Srbije.

Slika
U prvoj epizodi videćemo kako je izgledao kasting, ko se sve i zašto prijavio za ovo nadmetanje. Voditeljka Marija Kilibarda će nas upoznati sa pravilima takmičenja ali i voditi razgovore sa takmičarima. Videćemo sestru finalistkinje Srpskog top modela Milice Đorđević, Tanju Đorđević, kojoj je ovo drugi pokušaj da napravi muzičku karijeru. Naime, Tanja je bila jedna od finalistkinja prvog Idola, ali ni njoj ni ostalim finalistima, taj muzički šou nije pružio ono što je obećavao. Tanja sada želi da bude popularnija od svoje sestre kojoj je Prva televizija bila odskočna daska u manekenskoj karijeri.

Slika

Među kandidatima je I unuk legendarnog romskog pevača Šabana Bajramovića. Dvadesetsedmogodišnji Marko Šabanović kaže da živi za muziku I da mu je žao što Šaban nije živ da ga čuje kako sada peva.

- Moj deda bi sigurno bio ponosan na mene. Naravno, imao bi neke zamerke, rekao bi da može I bolje, ali sigurno bi bio ponosan – izjavio je Marko, koji je pre odlaska na audiciju posetio spomenik svog dede Šabana u Nišu.

Izuzetno zanimljiva, dinamična priča kandidata stvorila je sjajnu atmosferu koja će sigurno osvojiti publiku Srbije. Svako od kandidata je na svoj način imao uticaja na žiri, a jedan od takmičara je naterao Vladu Georgievu suze na oči!

Vladova koleginica Lena videvši pevača oblivenog suzama dodala mu je papirni ubrus, pa je Barba dugo brisao suze I jedva se pribrao. Zbog čega je Georgiev zaplakao I ko su ostali kandidati kojima je pripala čast da otvore PRVI GLAS SRBIJE, pogledajte na PRVOJ u subotu 10. septembra u 21 čas.
Slika


story

Autoru:  victory [ 11 Sep 2011, 15:00 ]
Tema posta:  Re: Šta novine pišu ...

Počeo “Prvi glas Srbije”!

Slika
Sa dva sata zakašnjenja, zbog meča Novaka Đokovića, koji je večeras ušao u finale US Opena, prikazana je prva epizoda novog muzičkog šou programa Prvi glas Srbije na Prvoj srpskoj televiziji!

Audicije su održane u tri grada u Srbiji – Beogradu, Nišu i Novom Sadu a prijavilo se više od 5000 kanditata! Kao što je voditeljka Marija Kilibarda na početku emisije najavila, ovo će biti sasvim nova muzička dimenzija!

Žiri, u kome su Vlado Georgiev, Lena Kovačević i Saša Milošević Mare, imaju dva dugmeta: plavo za dobre i crveno za loše takmičare, a zanimljivo je da loši takmičari automatski propadaju kroz binu!

Kanditati su bili raznovrsni – od pop izvođača pa do onih koji su pevali izvornu ili narodnu muziku. Najzanimljiviji – ili možda najbizarniji kanditat bio je Zlatko iz Kovačice, koji je proučavao magiju i veštičarenje, a u slobodno vreme bavi se sređivanjem pokojnika! Ipak, svojim glasovnim mogućnostima nije uspeo da popravi prvobitni utisak sudija te nije prošao u sledeći krug takmičenja.

Una tako obožava da peva, a svakako će ostati upamćena po svojoj izjavi da mora da vara dečka u sitacijama u kojima je to potrebno!


Tracara

Autoru:  victory [ 11 Sep 2011, 15:02 ]
Tema posta:  Re: Šta novine pišu ...

Prvi glas Srbije: Veštac, nastavnica i zavodnica otvorili takmičenje


Svoje vokalne sposobnosti je pokazao novi „slavuj iz Mrčajevaca“, pa i unuk Šabana Bajramovića, ali i nastavnica iz Novog Sada

Slika
Vlado, Lena i Mare


Trka za Prvi glas Srbije je počela! Ispred tročlanog žirija Lene Bogdanović, Vlade Georgijeva i Šaše Marinkovića smenjivali su se talentovani, ali i netalentovani takmičari. Svoje vokalne sposobnosti je pokazao Mladen novi „slavuj iz Mrčajevaca“, pa i unuk Šabana Bajramovića, ali i nastavnica iz Novog Sada. Kroz „rupu propadanja“ iz daljeg takmičenja izleteo je veštac Zlatko, ali i Una koja je pokušala da zavede Georgijeva.

Prema pravilima eliminacionog takmičenja, koja je na plastičan način objasnila Marija Kilibarda, kandidati koje žiri bude ocenio sa najmanje dva zelena glasa - DA, prolaze u sledeću rundu, dok oni koji ne dobiju prelaznu ocenu žirija bukvalno propadaju kroz gubitničku jamu na pozornici. Selekcija se nastavlja sve dok ne dobijemo 9 veličanstvenih, a tada će se finalisti uživo nadmetati. Samo jedan od njih postaće Prvi glas Srbije!

Žiri je obrazložio svoju ulogu i kriterijume koje će slediti prilikom odabira kandidata. Dok je Mare istakao da je siguran da ima dar da prepozna muzički talenat, Lena je naglasila da Prvi glas Srbije mora biti harizmatična osoba koja se dobro snalazi u svim muzičkim žanrovima, a Vlado je dodao da to mora biti prava zvezda na koju će Srbija biti ponosna.

Interesantne životne priče nekih kandidata, bez obzira da li su prošli u novi krug takmičenja ili su eliminisani već na početku, bili su razlog da ih bliže upoznamo.

Tako je Tatjana Đorđević, sestra finalistkinje Prvog srpskog top modela - Milice, poželela da postane popularnija od sestre.
Slika
Mladen Rosić (20) iz Vojke, koji sluša Kemala, Sinana i ceo Južni vetar, pevao je pesmu Miroslava Ilića "Polomiću čaše od kristala". Novi "slavuj iz Mrčajevaca" oduševio je Vladu koji mu je čak dao i bakšiš.

Unuk legend Šabana Bajramovića, Marko Šabanović iz Knjaževca je ispričao kako pamti dedu samo po dobrom. Pred dedinim spomenikom mu je obećao da će opravdati ime koje mu je ostavio u amanet. Od mladog Šabanovića žirijska trojka je čula narodnjake i pesmu "Ljubavnik" Željka Samardžića koju je uspeo narodnjački da "okiti".

Nastavnica engleskog jezika Ana Perišić (25) iz NovogSada oduševila je kompetan žiri pesmom Adel, kao i jednom domaćom interpretacijom.

Žiri je ostao u čudu nakon nastupa petnaestogodišnje Maje Savić iz Bečeja koja se pomalo batrgala da izgovori prezime Brunclik, ali je zato njenu pesmu uspešno iznela svojim "napuklim" glasom.

Mnogi su zapečatili učešće u Prvom glasu Srbije i završili u "crnoj rupi".

Miroslav Todorov, čovek od 1000 talenata (budući magistar mašinstva, svirač, pevač, ponekad i DJ pod imenom White Angel.) nije naišao na razumevanje žirija.
Slika
Zlatko Karlečik, koji veruje u život posle smrti požalio se da ga smatraju satanistom, jer proučava magiju i veštičarenje. Zlatka, koji uči za frizera i šminkera i u slobodno vreme sređuje pokojnike kako bi lepi otišli na drugi svet, pesma "Besame mucho" odvela je direktno u jamu. Vlado je bukvalno plakao od smeha dok je nastupao Stefan Anđelović koji je i sam priznao da bolje igra nego što peva.

Lepa Novosađanka Una Banjanin, pohvalila se da je spremna na sve da bi došla do cilja, i ponadala se da će Vlado prepoznati njen talenat. Samouverenoj devojci Mare je rekao da je siguran da bi bila najbolja pevačica među misicama.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oaPK_p6kJ08[/youtube]


vecernje novosti

Autoru:  victory [ 12 Sep 2011, 15:17 ]
Tema posta:  Re: Šta novine pišu ...


Počeo Prvi glas Srbije (Video)


Slika
U subotu uveče na televiziji Prva sa emitovanjem je počeo šou "Prvi glas Srbije". Ispred tročlanog žirija koji čine pevač Vlado Georgiev, operska pevačica Lena Bogdanović i muzički kompozitor Saša Marinković Mare, smenjivali su se talentovani, ali i netalentovani takmičari.

Najveću pažnju žirija privukao je Mladen iz Mrčajevaca, unuk Šabana Bajramovića, ali i nastavnica iz Novog Sada.


Svet plus

SNIMAK EMISIJE MOZETE POGLEDATI OVDJE
http://www.forum-srbija.com/viewforum.php?f=288

Autoru:  victory [ 17 Sep 2011, 13:29 ]
Tema posta:  Re: Šta novine pišu ...

Potraga za Prvim glasom Srbije se nastavlja!

Slika
U drugoj epizodi žirijska trojka Lena, Vlado i Mare upoznaće se sa novim zanimljivim kandidatima, koji će ih ponovo iznenaditi svojim vokalnim sposobnostima i šarmom!

Drugi krug je otvorio sedamnaestogodišnji Stefan Dinić, koji je u predstavljanju akcenat stavio na svoje super kul mišiće.

- Volim da se slikam i da se snimam jer mi to daje snagu i samopouzdanje. Tako mogu da vidim šta mi fali na telu, koji bi mišić mogao da popravim! – izjavio je Stefan pre audicije.

Slika

Ni reč o svom pevanju! A Vlado Georgiev ga je odmah pitao zašto je došao u majici bez rukava, na šta mu je Stefan odgovorio da nije imao drugu. Drgu čistu ili drugu u kojoj se vide mišići, nije precizirao. Pevao je Moj je život Švicarska.

Među učesnicima je bila i najveća obožavateljka Dragane Mirković. Zove se Aleksandra Mladenović i za svog idola kaže da je jedno savršenstvo koje niko ne može nadmašiti. Dragana je ceo njen svet, njena religija, zbog nje se i prijavila za Prvi glas Srbije. Naravno, pevala je Draganinu pesmu.

Stefan Dokić iz Niša obožava žene, a pred žirijem se pohvalio da mu je najveći uspeh to što je bio sa dve u isto vreme.

- Osećaj je duplo bolji! – opisao je kratko svoje iskustvo, a što se tiče pevanja tvrdi da ima svoj stil, jedinstven na našim prostorima. Kakav je to stil pokazao je pesmom Sinoć nisi bila tu.

Ukrajinka Mimi Dekar živi u Srbiji i cilj joj je da bude uspešnija od svoje majke, operske pevačice. Da je nasledila dobre gene videlo se prilikom izvođenja pesme Mercy (Duffy), a za svaki slučaj, ako to ne prođe, pripremila je i plesnu tačku!

Slika

Aleksandra iz Pirota je pevala o Luciferu, Anja Zornjan je izabrala Amazing Grace, a Dušan Kurdić Adilov hit Ne mogu bez tebe. Većina kandidata je imala veliku tremu pred žirijem, pa je Georgiev jednoj od kandidatkinja lično doneo čašu vode, kako bi došla k sebi!

Slika

I naravno, jedno muzičko takmičenje ne može proći bez Majkla Džeksona, a Nemanja Juzunović iz Pirota je u svom kraju poznat pod imenom legendarnog umetnika. Inače, Pirot već ima jednog Majkla, izvesnog Cvrleta, koji je Nemanju učio najteži plesni korak. Za to mu je trebalo tri meseca. Koliko mu je vremena trebalo da nauči pesmu You Are Not alone, nije rekao, ali je hrabro otpevao.

Slika

Ko će od ovih kandidata u sledeći krug Prvog glasa Srbije pogledajte u subotu u 21h na PRVOJ!


Story

Autoru:  victory [ 18 Sep 2011, 22:37 ]
Tema posta:  Re: Šta novine pišu ...

Prvi glas Srbije: Ženskaroš i druga Dragana Mirković zapanjili žiri

Svojih pet minuta iskoristili su šarmer koji je objasnio žiriju tehniku nenametljivog prikazivanja mišica, najveća obožavateljka Dragane Mirković, devojka iz Crvenke kojoj leži bluz
Slika
Prvi glas Srbije: Veštac, nastavnica i zavodnica otvorili takmičenje

Potraga za Prvim glasom Srbije se nastavlja. Lena,Mare i Vlada su po drugi put u subotu uveče pokazati ko dobija šansu za novu muzičku rundu. Pred njima je bio težak zadatak jer uprkos tremi, muzičkom ukusu, lošem danu treba prepoznati pravi pevački potencijal. Svojih pet minuta iskoristili su šarmer koji je objasnio žiriju tehniku nenametljivog prikazivanja mišica, najveća obožavateljka Dragane Mirković, devojka iz Crvenke kojoj leži bluz, zaljubljenica u gotiku i rok, ali i novi Majkl Džekson iz Pirota,mlada damu koja kreće pevačkim stopama svoje poznate mame.


Među prvima je nastupio Stefan Dinić kome je važan i stas i glas. On voli lepo da izgleda i zato ozbiljno radi na definiciji svojih mišića. Na audiciju je došao u sivoj majici bez rukava, u kojoj smo videli njegovo bicepse, mada on kaže da ju je obukao da bi bila u tonu sa pantalonama. Stefan je bio u tonu i to sa pesmom Dina Merlina „Moj je život Švicarska" koja mu je omogućila prolaz. Šarmirao je žiri i usput im otkrio male tajne šatro slučajnog prikazivanja dobrog tela.

Ivana Olujić iz Crvenke, bavi se muzikom, radi u kultnom rok kafiću i ima neobičnu frizuru. Pomalo joj smeta što je neshvaćena u svojoj sredini, ali kaže da se navikla. Pred nastup je želela samo da je žiri sasluša, a dobila je tri glasa ZA i veliku pohvalu od Lene da ima pravi bluz glas.

Aleksandra Mladenović (18) je najveći fan Dragane Mirković. Malo je reći da je voli. Pevačica je njena religija, zbog nje se i prijavila. San joj je da snimi pesmu sa Draganom, a do tada sluša njene pesme i popunjava foto album gde svoje slike ređa do Draganinih. Pevala je, šta drugo nego, Draganinu pesmu koja nije naišla na dobar prijem žirija.

Sedamnaestogodišnji Dušan Kurtić iz Niša otpevao je jednu od svojih omiljenih narodnjačkih pesama kojom je najbolje mogao da pokaže svoje vokalne kvalitete. Njegovo pevanje je fasciniralo sve, a Vlado ga je okarakterisao kao strašan.

Žiri se malo „prestašio" Aleksandre Živković iz Pirota (16) koja veruje u višu silu. Kao ljubitelj gotike, tame i punog meseca ona sluša rok i metal. Iako je imala odličan PR svoje najbolje drugarice, njeno pevanje sa spominjanjem Lucifera odvelo ju je u „pakao".

Duhovna pesma - gospel „Amazing grace" koju je izvela Ana Zornjan, učenica srednje muzičke škole, pokazala je sve boje njenog raskošnog glasa. Bilo je jasno da se dopala žiriju, ali je trojka želela da se poigra sa njenim živcima. Ocena - tri puta DA.

Ukrajinka Mimi Dekar ( 20) peva odmalena. Svi u njenoj porodici bave se muzikom. Tata svira trubu, mama Svitlana Dekar je operska pevačica u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu. Kreće maminim stopama, a majka joj je i najveća podrška. Odlično je otpevala pesmu, ali Lena je želela, kako je rekla, da napravi malu dramu, pa joj je dala glas NE. Ipak, sa dva glasa DA ona je prošla.

Neki su baš zalutali na ovu audiciju. Stefan Đorić iz Niša odmah se pohvalio žiriju da je veliki ženskaroš. Pomenuo je i svoj rekord - dve žene u isto vreme i prateći osećaj za koji je rekao da je duplo bolji. Ako prođe, obećao je da će da proslavi sa tri devojke, zbog utrostručavanja osećaja. Žiri mu je odmah uskratio zadovoljstvo. Darko Miladinović iz Pančeva (22)prijavio se na audiciju zato što je to najkraći put do izlaska iz anonimnosti. Završio je za pekara, ali je shvatio, kako kaže, da je suviše sofisticiran za to zanimanje. Pevao je Harisa Džinovića „Rano je za tugu". Nije bilo prerano,brzo je završio u rupi.

Za kraj smo gledali nastup Majkla Džeksona from Pirot. Nemanja Januzović ima samo 15 godina i opčinjen je američkom zvezdom. Uvežbao je Majklove pokrete, kaže da ga spin naučio Cvrle iz Pirota. On je žiriju otkrio da mu se sviđa što je Majkl bio veliki ljubavnik koji je žene zavodio pomoću trikova. Verovao je da će se žiri iznenaditi kada ugleda njegovu opremu, igru, a pesma „You are not alone" koju je otpevao u Džeksonovom stilu omogućila mu je da prođe dalje.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=48ekvehjQaE[/youtube]


V.Novosti

Autoru:  victory [ 24 Sep 2011, 08:34 ]
Tema posta:  Re: Šta novine pišu ...

KNEZ: PONOSAN SAM NA ĆERKU


Ksenija sa svojih 15 godina oduševila žiri u šouu „Prvi glas Srbije“, ali nije ušla u najuži krug

Slika
Gde ja stadoh, ti produži!
Ksenija Knežević ima samo 15 godina i bila je najmlađi takmičar u šouu „Prvi glas Srbije“ na TV Prva. Prošla je dva eliminaciona kruga, ali nije uspela da uđe u najuži krug. To je nije obeshrabrilo, a veliku podršku pruža joj otac - Nenad Knežević Knez.

- Ksenija je četvrta generacija muzičara u našoj porodici i ona je najtalentovanija. Iako ima samo 15 godina, iza sebe ima veliki broj nastupa. Takmičenje je bilo njena želja, mama ju je prijavila, a ja sam je u tome podržao. Niko nije znao da je moja ćerka, a na audiciji je oduševila žiri, dobila odlične kritike. Tek posle nastupa, kad su je pitali da li je neko u porodici muzičar, saznali su da sam joj ja otac - otkrio nam je Knez i dodao da se ona više neće pojavljivati u sličnim takmičenjima, već da će se publici približiti svojim autorskim pesmama i da će uskoro objaviti prvi singl.


Kurir

Stranica 1 od 92 Sva vremena su u UTC + 1 sat
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/