Tema posta: Re: Šta novine pišu o "Ples sa zvezdama"
Poslato: 23 Feb 2015, 22:52
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 24 Jan 2014, 18:56 Postovi: 29760
TUŽAN DAN NIKOLIJA IZGUBILA BEBU: Relja saopštio tužnu vest
Ovo je za nas težak dan i samo ne želim da se od toga pravi nepotrebna senzacija. Hvala svima na lepim rečima i željama do sada i unapred hvala na razumevanju, napisao je pevač
Nikolija Jovanović i Relja Popović nažalost, izgubili su bebu.
Ovu tužnu vest objavio je Relja na svom Fejsbuk profilu i tom prilikom izjavio da je ovo za njih veoma težak dan.
"Dragi prijatelji, ne želim nikoga da opterećujem svojim privatnim životom, ali kako bih sprečio medijske priče želim da vas obavestim dasmo Nikolija i ja danas saznali da smo izgubili bebu. Ovo je za nas težak dan i samo ne želim da se od toga pravi nepotrebna senzacija. Hvala svima na lepim rečima i željama do sada i unapred hvala na razumevanju. Relja ", napisao je pevač na društvenim mrežama.
Podsetimo, Relja i Nikolija su bili u tajnoj vezi šest meseci nakon čega je u javnosti odjeknula vest da je pevačica trudna. Postojale su razne spekulacije o tome, ali Nikolija je jednom prilikom odlučila da kaže celu istinu te je tako rekla i da je beba željena i planirana. Nažalost, mlada pevačica nije uspela da iznese trudnoću do kraja.
Poslato: 25 Feb 2015, 00:11
Kraljica/Kralj
Sramota (FOTO) SKANDALOZNO: Fanovi na društvenim mrežama krive Nikoliju zbog gubitka bebe
Na vesti da je ćerka vesne Zmijanac iznenada izgubila bebu u trećem mesecu trudnoće, pojedini obožavaoci burno su reagovali
Nakon što je Relja Popović, član Elitnih odreda, objavio sinoć na svom Fejsbuk profilu da je njegova devojka Nikolija Jovanović izgubila bebu, brojni obožavaoci izrazili su veliko žaljenje zbog ove tužne vesti.
Reči utehe i podrške upućene roditeljima preplavile su internet, međutim, bilo je i onih koji su na krajnje sramotan način komentarisali situaciju. Pojedini korisnici su na Fejsbuku čak kritikovali Nikoliju optuživši je da je njena trudnoća bila medijski trik, te da je trebalo bolje da se čuva, čime su izazvali još burnije reakcije Nikolijinih najvernijih fanova.
Revoltirane komentarima žene su pisale da trudnice nisu invalidi i da je sasvim normalno da se kreću dok su u drugom stanju, te su uputile Nikoliji želje za što bržim ozdravljenjem.
Poslato: 25 Feb 2015, 10:32
Kraljica/Kralj
Mlada SVADBENA ZVONA: Udaje se Jelena Gavrilović!
Mlada glumica odlučila je da stane na ludi kamen, a izabranik njenog srca je montažer Stevan Marić
Glumica Jelena Gavrilović, finalistkinja šoua "Tvoje lice zvuči poznato", ove godine će stati na ludi kamen sa Stevanom Marićem. Gavrilovićeva je otkrila da ju je montažer osvojio na prvi pogled.
"Kad sam ga ugledala, odmah sam znala da ga hoću. I znala sam da je onaj pravi jer mi je i mama rekla da se to jednostavno oseti. Tako je i bilo. Bila bih veoma srećna da se ove godine ostvarim i kao majka i kao supruga, a kad ću se venčati, još nisam odlučila", rekla je glumica, koja je osvojila televizijsku publiku imitacijama u šouu TLZP. Ne pristaje na popularnost po svaku cenu, pa je odbila nekoliko ponuda za proboj na estradu, iako mnogi smatraju da je odlična i kao pevačica.
"Što se tiče pevačke karijere, nikad ne reci nikad, ali trenutno bi me više radovalo da uradim saundtrek za neku seriju ili film. I pre šoua su mi često nudili neke pesme i već imam lepu saradnju sa dvojicom kompozitora s kojima sam snimila nekoliko numera, mada nisu komercijalne", ispričala je Jelena.
Ne želeći da zvuči pretenciozno, glumica kaže da je prošle godine odigrala malu ulogu u holivudskom filmu “Everly” sa Salmom Hajek, o kojoj ima samo reči hvale. "To mi nije prvi put da radim sa strancima, ali moram da kažem da su to uvek male uloge, sa dva-tri snimajuća dana. Salma je potvrdila moju tezu da su veliki glumci jednostavni ljudi. Veoma je prijatna, skromna, jednostavna, pristupačna i normalna osoba. A imala sam priliku da upoznam i njenu ćerku, kao i ćerku njenog muža iz prvog braka, koje je vodila na snimanja", rekla je Jelena i priznaje da priželjkuje uspeh i u inostranstvu: “To se nikad ne zna, ali bih volela da mi jedan telefonski poziv promeni život!”
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu