Znači Tari opali estetski kriterijumi pri odabriu muškaraca? Meni je popovala zbog par dlačica na rukama. Šalim se malo.
Znači reč je o nezgodnom tipu sa nagomilanim višegodišnjim iskustvom u borilačkim veštinama. Dobro je sve dok autoritet zajebanog dečka i glavnog baje gradi i održava u prostoru koji se nalazi van okvira njegove i Tarine bračne veze.
Nju bi trebalo, ako su već u ozbiljnoj i formalizovanoj priči, da voli, poštuje, uvažava njena (hirovita ) mišljenja po mnogim pitanjima.
Eto, brate, mislim da smo maksimalno iscrpeli ovu temu, fino proćaskali, evocirali neke uspomene na tu neponovljivu devojku ...i to bi bilo to.
Uz cuvene serijalske odvale bata Tike pomagacu sirotinju, dobio sam i ja neko porodicno blago
Realno potrosilo se vec
Delujes kao da se oprastas,elem nisu to opali kriterijumi to je bilo cisto proseravanje,treba li da se depiliram,stavim ruku na obraz i na pisu,oh oh bzzz
Nisi zaboravio rodjos nase miljenice verujem da ce ih biti jos mnogo,mnogo,mnogoo
Moram ti reci(iako je insistirala da ce mi viljuskom oci izvaditi)nije dobro mica,sve je nekako krenulo u poslednja dva meseca do kurca gore ne moze biti,ako je ima pedesetak kilograma bice dobro u pitanju je ono najgore materica joj je stradala cak je zavrsila i na dijalizi,kreatinin preko 1560,sedimentacija 96,ali bori se to zilavo je,doktori su prezadovoljni oporavkom,dobija svakodnevno krv i plazmu i spremaju je za operaciju.
Lose vesti ebiga,reci cu ti ako bude nekih promena,ma sta god da se desi,muz joj na ivici nervnog sloma potegao je sve sto se moze kao da je sam Vucic.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu