Pridružio se: 09 Feb 2012, 22:13 Postovi: 36093 Lokacija: moj beogradić
pa ima tupavu facu, što jes'-jes'. imam dilemu da li na mamu ili na tatu...oboje krasi izuzetna inteligencija još davnih dana sam pisala da se nećemo tako lako otarasiti plemena đogaj, da će posle pripadnika istog, koji se izređaše po rijalitijima, njih zameniti potomci...i evo...stiže podmladak
pa ima tupavu facu, što jes'-jes'. imam dilemu da li na mamu ili na tatu...oboje krasi izuzetna inteligencija još davnih dana sam pisala da se nećemo tako lako otarasiti plemena đogaj, da će posle pripadnika istog, koji se izređaše po rijalitijima, njih zameniti potomci...i evo...stiže podmladak
oni su lojalni gradjani srbije i u tom smislu ih pozdravljam.
Na ulasku rece da su je roditelji lepo vaspitali.Ko je vaspitao,Gagi? Onaj sto je maltretirao decaka od deset gina i sve novine pisale o tome.Jel to onaj Gagi sto je izbacen sa Farme jer je sekirom nagrnuo na Sasku Karan?
Porodica koja je zavisna od realitija. Mislim da su zasluzili da imaju svoj soptveni sou 24h. I normalno, podmladak ide stopama svojih roditelja, jer ne pada iver daleko od klade, u ovom slucaju Bukve. Srecom nije pozelela da bude pevacica na oca i majku, ili mozda denserka, vec je resila da bude modna blogerka (Imamo sponzoruse, klaberke, silikonke, sad je inn biti blogerka). Umesto da se skoluje kao sto bi normalna devojka uradila, ona ide utabanom stazom ka Zadruzi. Bas me zivo zanima sta ona zanimljivo ima da pokaze, po cemu ce se izdvojiti. Sem sto paradira u svojim "Modnim izumima", sto ne cuh niti jednu pametnu rec od nje, svasta i od mene, ocekujem od porodice Djogani "Nesto pametno"!
Ovde je usla kao Anabelina i Gagijeva cerka.Sutra kad dobije cerku i da joj ime Tankosava i Tankosava udje u neki rijaliti ona ce uci kao Lunina cerka(ko ne zna Lunu , to je Anabelina i Gagijeva cerka) Pa Takosava dobije sina i da mu ime Srbivoj pa Srbivoj udje u rijaliti pa da li ce postojati neko u Srbiji da nece znati da je to Tankosavin sin? Super je to kad si dete poznate licnosti i samo te po tome znaju.
Porodica koja je zavisna od realitija. Mislim da su zasluzili da imaju svoj soptveni sou 24h. I normalno, podmladak ide stopama svojih roditelja, jer ne pada iver daleko od klade, u ovom slucaju Bukve. Srecom nije pozelela da bude pevacica na oca i majku, ili mozda denserka, vec je resila da bude modna blogerka (Imamo sponzoruse, klaberke, silikonke, sad je inn biti blogerka). Umesto da se skoluje kao sto bi normalna devojka uradila, ona ide utabanom stazom ka Zadruzi. Bas me zivo zanima sta ona zanimljivo ima da pokaze, po cemu ce se izdvojiti. Sem sto paradira u svojim "Modnim izumima", sto ne cuh niti jednu pametnu rec od nje, svasta i od mene, ocekujem od porodice Djogani "Nesto pametno"!
Ne znas ti novost. Skoro je izjavila da hoce da izbaci jednu pesmu . Bice i pevacica! Kakav crni fakultet i posao. Svi hoce na tv
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu