Jeziva i negativna. Ne izlazi iz Micinog anusa a boji se Vestice. Nju neko podvodi 100 %. Vrlo promiskuitetna a tako mlada. Ova je prosla sito i reseto i sve je samo ne naivna. Majka je ocito podrzava jer mala moze da joj donese kes. Bolesna porodica..mozda je i zlostavljana bila?
_________________ Zorka: ne volim je, uzela mi je palačinak...ona je lezbejka...
Pridružio se: 24 Feb 2011, 21:08 Postovi: 1562 Lokacija: Beograd
Ovo bice ima 17 godina, kad je pre uspela da upozna sve zive "face" po Bg obzirom da nije iz Bg i da je ovde tek godinu dana. Ponasanje ulicarsko kao i Andjeli.
Pridružio se: 24 Feb 2011, 21:08 Postovi: 1562 Lokacija: Beograd
Ima 17 godina. Ne ide u skolu, lazima je dospela u javnost, lik poput Djeksona je voza kao budalu, pametna nije, ok joj je da Andjela napadne fizicki Jelenu al ne i nju i tu agresiju osudjuje, potpuno pogresna postavka stvari u glavi,za neke stvari se brani kao mlada sam al joj je ok da radi druge stvari, agresivna, javno pricala da je dilovala kokain, nije iz BG al zivi na Vracaru u stanu od 400 eura i zaradjuje za taj stan i zivot kako? Pa ono vidjali su je u drustvu elitnih pratnji tako da je nekako i jasno. U tudjem oku vidi trn u svom ne vidi balvan. Majka da odgovara. Maloletnicka prostitucija i maloletnicko uplitanje u drogu. Primer mladima kako ne treba.
I dalje stojim pri tome da je cura jako zla, sadistički nastrojena i poremećena ozbiljno. Niti jednu jedinu normalnu i ljudsku emociju nisam videla kod nje za ovih nekoliko meseci, nema joj spasa, ne voli i ne poštuje sebe, kada izađe vraća se starom obrascu ponašanja 100 posto, majku bih joj strpala u zatvor, ono je zlotvor
_________________ Zorka: ne volim je, uzela mi je palačinak...ona je lezbejka...
I dalje stojim pri tome da je cura jako zla, sadistički nastrojena i poremećena ozbiljno. Niti jednu jedinu normalnu i ljudsku emociju nisam videla kod nje za ovih nekoliko meseci, nema joj spasa, ne voli i ne poštuje sebe, kada izađe vraća se starom obrascu ponašanja 100 posto, majku bih joj strpala u zatvor, ono je zlotvor
Majka mi deluje pritajeno sadistički takođe...
_________________ Zove me Evropa, zove me celi svet! A ja pravim preokret, tako u nedogled!!
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu