More to je iz Sorajinog "jata" izgleda...zestoka prostitucija je na delu, ali neka udje da se demaskirai i maloletnicka prostitucija konacno, joj Srbijo, dosla si do dna..
_________________ Zove me Evropa, zove me celi svet! A ja pravim preokret, tako u nedogled!!
@ Mare, ta mala ima 17 godina, ako se ne varam. Postala je poznata nakon afere sa Sakom Polumentom i onim smehotresnim snimkom ''Nedostajes''. Cula sam da je pretukla neku svoju drugaricu. Fino neko dete, nema sta..
_________________ Zorka: ne volim je, uzela mi je palačinak...ona je lezbejka...
@ Mare, ta mala ima 17 godina, ako se ne varam. Postala je poznata nakon afere sa Sakom Polumentom i onim smehotresnim snimkom ''Nedostajes''. Cula sam da je pretukla neku svoju drugaricu. Fino neko dete, nema sta..
ih i onda Mareee, Čeda i ti kažete da moja LUDAJA ne valja Pa ona je bar celo Jadransko more preplivala sa nožem u leđima da bi pićence jedno popila sa Milom .eeeeeej- malo li je
Sada će i ona luda da potroši parice- i eto nje-još luđe i blesavije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu