Kako se ovoj ženi dešava da stalno bude tučena ili maltretirana od strane nekoga?
p.s Naravno da mi je žao žrtava nasilja i da sam apsolutno protiv toga, ali moram primetiti, tj.reći nešto što mi se dugo već mota po glavi. Nadežda manipuliše svojom teškom životnom pričom i igra na kartu sažaljenja naroda non stop. Nije ta uopšte ni dobra ni naivna.
_________________ Zorka: ne volim je, uzela mi je palačinak...ona je lezbejka...
Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - Zadruga 2
Poslato: 15 Avg 2019, 17:06
Pridružio se: 15 Apr 2015, 17:07 Postovi: 250
Interesantno je da rijaliti Zadruga nije ispromovisao ni jednog pravog umetnika, pevaca ali zato tabadzije, prostitutke, lose ljude promovise u svakoj prilici. Naravno da je to sve krenulo od Pinka preko njegovih igraca provokatora Lepog Mice, Zorke pevaljke i seoskog tabadzije Pcelara iz Kupinova. Nije im dosta sta su radili u Zadruzi nego pustaju sprcenog da atakuje na sve zivo sto se pojavi u ovim glupim i namestenim emisijama "narod pita" sa polupismenim i iznad svega subjektivnim losim novinarima koji sebe proglasise najboljim voditeljima na Balkanu.
Ovo na Balkanu ...samo u snu, pa ni tamo.
A ovu jadnicu Nadezdu bije bre ko stigne. Dzaba joj sto je dobrodusna, sto ima glas kao slavuj kad nalece na ove barabe sto vole zivo ljudsko meso.
Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - Zadruga 2
Poslato: 15 Avg 2019, 17:20
Safir
Pridružio se: 16 Sep 2015, 11:31 Postovi: 5277 Lokacija: novi sad
Lana del Rey je napisao:
Kako se ovoj ženi dešava da stalno bude tučena ili maltretirana od strane nekoga?
p.s Naravno da mi je žao žrtava nasilja i da sam apsolutno protiv toga, ali moram primetiti, tj.reći nešto što mi se dugo već mota po glavi. Nadežda manipuliše svojom teškom životnom pričom i igra na kartu sažaljenja naroda non stop. Nije ta uopšte ni dobra ni naivna.
Zato što traži baš takve Lano. Takve želi. Koji će je tući i maltretirati. Kao što i Stanija traži Kristijane, Tomoviće i sl. To je njihov svet, sigurno nećeš čuti da su u vezi sa nekim pristojnim, mirnim, normalnim momkom. I kad bi kojim čudom i naišle na takvog, rekle bi da je dosadan, smor, siromašan, neostvaren itd. Mislim šta reći o Nadeždinoj pameti, sama je pričala o teškim batinama koje je dobijala od momka, a onda u rijalitiju krene u vezu sa Mikijem Đuričićem, mislim ko je tu lud? Ja razumem da se čovek zajebe jednom, dvaput, ali da ceo život isto ponavlja onda je jasno da je budala kojoj nema pomoći.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu