Repere udaram ko Vladimir Klicko vrati mi picko ovo je biznis a vi ste ga shvatili licno hteli ste isto niste cak ni uradili slicno a nijedan bit niste ispratili pricom
Ti nisi ja i ti to znas zato trudis se da budes bice BOOM BOOM BOOM jos pre kraja prve runde Nemam milosti, ovde svi stojimo u gardu Leva ruka na distanci, desna ruka cuva bradu
Nema milosti, ovde gde zivot gubi draz da l' si siguran da znas, sta je istina sta laz opet tonem, vucem tone, opet vidim demone gutam sranja za smirenje kao jebene bombone Moras opstati, slike proslosti vuku ka propasti u mraku svoje sobe molim Boga da mi oprosti dusu da mi procisti, jer svi smo gresni a prazna rec retko kog moze da tesi!
Hardcore, bezkompromisni hardcore, suvo zlato, jebeno neverovatno da li znas to, brate, da li znas ko? A? Sigi Stru al ti vec znas to...
Igra je kurva, zato sam ga stero ravi hodam smerom pravi a vi niste merodavni pricate o onome sto ne znate mislite da znate, al braco pojma nemate tvrdokorno sranje... Ziva istina... Kakav Ron Dzeremi, kad jeb** jeb** tvrdje nego on keve mi Svi bi da mi sude, neka bude kako bude ali smejem se kad kazu da pare menjaju ljude jer ne menjaju te pare, ljudi nisu svesni pare cine te jos vise onim sto ustvari jesi!
Kakav zajeb. Mislili ste da ste odrasli a djavolu i njegovoj masti jos niste dorasli Isto sranje svud, u svakom gradu, svakoj ulici pa svoje ambicije drzacu na kratkoj uzici Ne bih da sagorim... da se zanesem Ovde gde ti djavo tek tako zivot odnese!
Hardcore, bezkompromisni hardcore, suvo zlato, jebeno neverovatno da li znas to, brate, da li znas ko? A? Sigi Stru al ti vec znas to...
[Strofa 1 - Bore] Nismo podzemlje, mi smo na ulici Ni na nebesima, već čvrsto na ulici I sa svojom braćom svuda po Srbiji Republici Srpskoj, Kosovu Metohiji I preko bare gde se prave prave pare I za drugare što su sada iza brave Dosta mi je sranja hoću da odem Da napustim rep i nađem puteve nove Ali ulica mi ne da vuče viče: "Stani Bore!" Ti si taj glas, niko ne radi to bolje Usko povezani s navijačkim grupama Mi smo istina, a vi reperi po rupama Živimo noću, mi smo noćne ptice Po ovom gradu, kruže razne priče Dobro ih slušajte reperi drugarice I dok ja sam gazda vi budite sekretarice
[Refren] Nešto će se desiti Ja to znam, jer ulica nikada ne miruje Svašta će se desiti Ja sam spreman, to živim i to me smiruje
[Strofa 2 - Stefan] Hodam, u sebi pričam sam sa sobom Zapalim sveću, zaplačem nad tvojim grobom U sebi nosim bol, ali kunem se pred Bogom Da neću da stati, posustati, pred voljom tvojom U duboku noć, spavajte mirno Napolju je tiho, ulice žive svoj život Noću je crno sve što je danju sivo Sinovi rade, priču stavljaju na nivo Ni zakona, ni pravde, šuruju uz muriju Život je na lutriju, glava je za kutiju U želji da se proslave, brzo obogate Sutra su pod zemljom zatrpavaju ih lopate A Vi? Igrate se repa, ti si rep sestra Mi alfa, svi ostali omega Jedan dan na ulici i trebaće ti nega Na kraju svega, ulica vas ne zna
Alo šabani, Juice je opet tu za vas, vazdušni tabani, mirišu paco rabbane-i, Idem u air max i da kupim gel za kosu, mrzim te devojčice, sa pirsingom u nosu, nike patike obuvam na nogu bosu, teretana, proteini, pijem samo rosu, pobediću, ceo svet pobediću, matora žešći sex večeras ja prirediću, ća e bilo tonkuri, ebaću vam mamu, ća e bilo žejzoni, ma kome ti mamu? vreme je lova, donesi 4 kible, oću plavi johnny i nafurane ribe, đon će da mi liže, jezikom da kliže, niko neće moći da me izbaci iz žiže, a sam naaći, divi mi na treši šaru, poduvaš karu, svome drugaru, ti čuči, usne pući, dok te karam ću te mučim, pošteno da ti kažem: ljubi te brat, ljubim te u vratić, ljubi te bratić, imam audi A 4, 5 soma prema meni, mnogo dobra šcena, slušaj brata, kad ti kaže, u Mirijevu mi zgrada gotova, još 2 sprata, ja sam dizel, ego pumpa, dizne prelivaju, niz pločnike Beograda krv braća prolivaju.
Tekst: jedini autoritet mi je bila moja majka sada cuva me sa neba kao izvor moja snaga ostali su ostali,poznanik il'saradnik da trebam kes u bolesti osto bi sam na samrti zivimo rijaliti u gradu laznih osmeha zene hoce lovu niko nikom nije poseban prazna tucanja zbog novina i naslovne hotelske sobe,apartmani,izivljavanje teska odrastanja u onim malim sobama nemastina povuce eto sto se mala prodala u skupim kolima bi htela da nadoknadi sve sto nije imala al'mora to da otplati pa telo prodaje za markiranu garderobu i nije srecna al'je vidjena i zeli lovu pali smo andjeli sa polomljenim krilima gresimo puno u pricama punim pritiska nenormalno postalo je normalo trazis ljubav one odma hoce oralno istrenirane mase da se ne bune i cute dal'ce sutra nasa deca proci bolje kroz oluje teramo drage jer skloni smo samounistenju ali se plasimo samoce kroz noci sto stenju a sutra hladni ko stranci koji se ne znaju noci pune seksa danju snovi ko da prestaju mozak preopterecen pa nekima eksplodira pa sretnes ih u kraju stondirani s'mrtvim ocima svima zelim pomoci tako mi Boga ali vodim svoju bitku koja mirise na poraz Danijel Boziji sin zivot bez granice od oca Milije i majke Dragice
i vrtis jedan plan non stop u svojoj glavi jer posle tolko sranja prijo bi ti taj majami a nisu ljudi glupi svi su pobegli od necega i niko nije reko "prokleta amerika",...
prazan ti je pasos,nije osetio pecat samo izbledela slika kad si bio mali decak, na zidovima tvoje male sobe i dalje stoje posteri gde bi hteo da odes,
a nema perspektive,nema posla sa matorima zivis a izraso si u konja, a preplivo bi sto bara,preskocio sto grana barem samo da vidis,nesto "TAMO",...
svako voli svoju zemlju i brani svoje boje svoje porodicno stablo vecno ispod svoje koze, to ne moze da opere ni tih sto bara, i ako uspes ne zaboravi s'kog si meridijana SRECNO !!!
Таман смо мислили да одемо у пензију, жене, деца, послови, борба за егзистенцију, очекивали смену, да неко настави на тему, да неко нешто каже, мало пљуне по систему. А клинци пре заврше шему него стих на рефрену, зато бедак све у свему, канал куда год да крену. На шта спала је Србија, народ мрвице добија, ово је нација мумија, БС једина утопија. То је оно што убија након свих ових година, да поново треба ја да микрофон покидам. Гледам пуста је бина, мајк скидам са клина, са свеске брише се прашина, пада синдикална рима. Искуство као матор, енергија к'o клинац, насумична паљба да се јебе матер свима. Знаш ти кол'ко се ја цимам да ове речи снимам? Кол'ко година имам? Плус са временом криминал. А вас ни Војска спаса не би спасила, ми предали вам бакљу, она се угасила, ми показали вам пут, са њега сте залутали, ми вас извели на пучину, ви о стене се олупали. Ми ово радимо из љубави, ви буље да би продали, наш идеал је слобода, а ви сте само робови. Сад сте се скењали, због кинте сте се сјебали, главе у песку, на старту сте се предали. Ви чекате пастира к'о овце из стада, а слепац вас води на пут до Елдорада, а ми смо само вребали стрпљиво до сада, да знак Синдиката засија изнад града!
Реф: Знаш ко смо ми, ми смо БС армија, почело к'о рима, па је прерасло у покрет, сад је филозофија! Да, ајмо сви, ајмо сви к'о некада, јачи него икад, сви ће памтити Синдикат, дигли се из пепела!
Ми смо синдикална братија, екипа која сабија, моћни као армија, јачи од свих партија! Поздрав за Гадафија и за Уга Чавеза, ми сањамо о таквима да ослободе нас кавеза. И за брата Асада, јачег од свих напада, живот рађа се на истоку, смрт долази са запада. И Руси из Доњецка и Хути из Јемена, наша борба је искрена, ми смо део истог племена. Добро знате ко смо - револуција то смо, екипа са Принципом и са целом Младом Босном! Пре ћете нас убити него парама купити, екипу к'о Синдикат више нико неће скупити. И кад дође криза ми се не склањамо иза, не ко Сорош и Сириза, ми нисмо та екипа. Ми смо синдикална клика, слободни к'о Исланд, нама вођа није битан, идеал увек изнад. Овај систем је пизда, влада онај ко изда, ако живот је предаја, ја нећу то да признам. Нећу живот на води, ми смо Београд на слободи, Синдикална армија - заувек у борби!
Реф: Знаш ко смо ми, ми смо БС армија, почело к'о рима, па је прерасло у покрет, сад је филозофија! Да, ајмо сви, ајмо сви к'о некада, јачи него икад, сви ће памтити Синдикат, дигли се из пепела!
TEKST Ideš za Kanadu, sivi audi rola po gradu, na koki uživam u radu, selotejp na oči, navuci mu kapu. Znaj tata sam estradnim droljama daj pare za brata il’ gađamo zoljama. Do evropskih noseva, Gudra stiže preko Kosova Ja imam tržni centar, imam dva’es vila, Stanove, lokale, hotele, ja živim taj kriminal. Imam jajare u šaci, u svakoj stranci, vozimo se maricom gradom, kao pravi policajci. Ako imaš dobra kola, daj nam kola! oduzimam volan, hoćes svoja kola? Može, dođi, spremi novac. Krv lije svakoga dana, država drhti od klana, Premijer podleg’o ranama, a nama gudru čuva banka.
REF: Zašto nisam ptičica da letim daleko, i da vidim napolju čeka li me neko! Prodaj majko konja kočijaša, pa izvadi sina robijaša. (2x)
Beng! Beng! Beng! Beng! Ideš za Kanadu!!! (8x)
Ideš za Kanadu, u Južnoj Americi ja sam u hladu, u Parizu trošim devizu, kad imaš lovu ne traže vizu. Ako nisi blizu, vojnici klana grizu, mašina za mlevenje mesa, to je mnogo gadan izum. Pola tone kokaina, Buenos Aries, Argentina, Balkanski ratnik, Paragvaj, četvoro palo s’pet kila. Deset hiljada vojnika, otmice, ubistva, Iznude, atenati, svako reket mora da plati. Mi smo s’politikom u sprezi, političar na vezi, probleme nam ne pravi niko, sve te perverzije rešavam slikom. Imam bazu, kao vazu lepu, sva je od stakla, dok vam plaćamo kampanje, nas! kosi sablja!
REF: Zašto nisam ptičica da letim daleko, i da vidim napolju čeka li me neko! Prodaj majko konja kočijaša, pa izvadi sina robijaša. (2x)
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu