Forum Srbija
http://www.forum-srbija.com/

Nikad nije kasno-sou
http://www.forum-srbija.com/viewtopic.php?f=73&t=52520
Stranica 1 od 1

Autoru:  Andersen [ 08 Dec 2015, 11:51 ]
Tema posta:  Nikad nije kasno-sou

Slika


HIT Krsta Demirović (68): Imam 22 unuka, kako da upamtim kako se zovu!
Takmičar šoua „Nikad nije kasno“, koji iz tri braka ima sedmoro dece, kaže da redovno viđa članove porodice, ali da ne može da nauči njihova imena

Krsta Demirović (68) iz Niša oduševio je žiri i publiku u Grandovom šouu „Nikad nije kasno“ izvođenjem pesme „Pilem, pilem“, a nasmejao ih je do suza kad je ispričao svoju zanimljivu životnu priču.

Stric pevača Zvonka Demirovića pomenuo je da je 30 godina radio s pokojnim Šabanom Bajramovićem.
- Sa 11 godina sam počeo da sviram po svadbama u Leskovcu i da zarađujem pare. Radio sam 30 godina sa Šabanom Bajramovićem svadbe, ciganske balove - rekao je muzičar.

Žika Jakšić naglasio je da Krsta iz tri braka ima sedmoro dece, 22 unuka i 19 praunučadi, a potom ga je Saša Milošević Mare upitao kako im pamti imena.
- Ne znam kako pamtim imena, niti kad je ko od njih rođen. Samo nek su zdravi i živi - istakao je Demirović.

Pozvali smo Krstu i on je za Kurir pričao o svojoj porodici.
- Moja prva žena se preudala, a druga i treća su umrle. S njima imam decu, a unučića imam koliko hoćeš. Redovno se posećujemo, ali ne mogu da im popamtim imena nikako. Dok sam bio mlađi, bilo je mnogo više posla i nije mi bilo teško da ih sve othranim. Nije ni danas teško, ali slabije ima posla. Najbitnije mi je bilo da imaju šta da pojedu i da se obuku. Neki od njih vole muziku, a da vidiš kako jedan mali peva, ma ko Šaban Šaulić - rekao je Demirović i dodao da su neke kafanske pevačice preko konobara završavale da provedu jednu noć s njim u hotelu.

Slika


kurir

Stranica 1 od 1 Sva vremena su u UTC + 1 sat
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/