Forum Srbija
http://www.forum-srbija.com/

Voditeljski par
http://www.forum-srbija.com/viewtopic.php?f=73&t=16329
Stranica 1 od 1

Autoru:  SofijaNS [ 20 Maj 2012, 18:25 ]
Tema posta:  Voditeljski par

Moram da primetim da su prethodni voditelji (posebno Nemanja i Silvija) mnogo bolje radili svoj posao, nego sadasnji. Pri tome posebno mislim na g-djicu Sevic, koja je olicenje nepristojnosti. Izbeci cu komentarisanje njenog oblacenja i lascivnog ponasanja, ali jedna stvar previse pada u oci. Devojka na licu izrazava toliko bolesne ljubomore prema kandidatkinjama, posebno onima koje lepo izgledaju, da je prosto neprijatno gledati je za vreme glasanja, taj pakosni osmeh... One veceri kad je izbacena Aleksandra Marjanovic ona se cak "presla", misleci da vise nije u fokusu kamere, i nakon izvestacenog osmeha, napravila grimasu na Akeksandrin racun. I inace, uvek kada se komentarisu devojke, njen osmeh je ili pakostan, ili likujuci (ako je receno nesto lose za njih), ili podsmesljiv. Vise je nego odiozna licnost. Rekla bih i vise od toga, ali cu se uzdrzati.
Osim toga, ne pamtim da je ijedna prethodna voditeljka bila stalno zagrljena s voditeljem i da se tako, najblaze receno, nedolicno ponasala.
Kamera, inace, precesto snima njih dvoje i njihovo neprimereno podsmevanje drugima, pa stoga mozemo da vidimo sve ono sto ne bi trebali...
Stoga se iskreno nadam da ce sledece godine izbor voditelja biti "srecniji".

Autoru:  Transformers [ 20 Maj 2012, 19:02 ]
Tema posta:  Re: Voditeljski par

I ja se nadam!

Stranica 1 od 1 Sva vremena su u UTC + 1 sat
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/