Forum Srbija
http://www.forum-srbija.com/

Profil - fotografije
http://www.forum-srbija.com/viewtopic.php?f=650&t=34692
Stranica 1 od 1

Autoru:  vrabac [ 29 Avg 2013, 10:24 ]
Tema posta:  Profil - fotografije

Slika

Slika

Autoru:  Andjela [ 29 Avg 2013, 10:26 ]
Tema posta:  Re: Profil - fotografije

BIOGRAFIJA


Goca Trzan
pevačica , rodjena 8. Jula 1974. u Beogradu

Gocu znamo kao jaku ženu, samouverenu i energičnu. Osobu koja sve drži pod kontrolom – karijeru, muža, dete. Goca tačno zna šta hoće, pa kada je već tako, onda sve mora da bude na mestu koje je ona odredila. I nikako drugačije.

Na muzičkoj sceni Srbije napravila je pravi haos sa grupom TAP 011, gde je u tandemu sa Ivanom Pavlović otpevala neke od najvećih hitova devedesetih: Bunda, Gaće, Okreni broj 95... Drugi preokret pravi 1999. kada je napustila bend i krenula u solo vode i to veoma uspešno. Karijeru je gradila dobrim pesmama, stalnim promenama imidža, harizmom i sjajnim odnosom sa publikom i medijima.

I o njenom privatnom životu se sve manje-više zna.. Dugi niz godina udata je za Ivana Marinkovića sa kojim ima ćerku Lenu. Puno poverenje u Ivana, kao i njegova podrška i razumevanje, ohrabrili su Gocu da donese odluku da postane učesnica Survivora i da ocu prepusti na neko vreme brigu oko trogodisnje ćerke. Za mnoge pripadice lepšeg pola ona je oličenje moderne supruge i majke, uspešne žene na svim poljima, koja se ne odriče ličnih zadovoljstava.

Žudnja za ekstremnim doživljajima odvodi je u filipinsko bespuće kako bi dokazala da je zaista jaka, izdržljiva i prilagodljiva. Bolji test nije mogla da izabere. Međutim, ambiciju da stigne do kraja i pobedi lako joj mogu osujetiti potreba da sve bude po njenom i „predugačak jezik“. Da li ce nauciti da popusti kad treba i da kad-kad skrati jezik?

Stranica 1 od 1 Sva vremena su u UTC + 1 sat
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/