je*o ga onaj ko ga doveo na ovu Farmu! Usta mu treba zasiti, voajer.
e da znaš a kad čujem kako je on super jer je čovek iz naroda, utroba mi se prevrne
dule je super jer je covjek iz naroda
_________________ Asanž:
pain for guilty- Suprotno onom sto se misli, neizbjezna nije smrt,neizbjezno je osvrnuti se i suociti se sa zivotom.. moja sestricna: necu zvaku hocu kusur
je*o ga onaj ko ga doveo na ovu Farmu! Usta mu treba zasiti, voajer.
e da znaš a kad čujem kako je on super jer je čovek iz naroda, utroba mi se prevrne
dule je super jer je covjek iz naroda
zezej me, zezaj
ali jes dule dobar ... Andjo pa i mi dodjemo voajeri i sve to sto vidimo ispisemo odje ... Andjo nisam od tebe ocekivao ovo 'je*o ' cak i ja stavljam hebo zbog djevojaka ,zena ...
_________________ Asanž:
pain for guilty- Suprotno onom sto se misli, neizbjezna nije smrt,neizbjezno je osvrnuti se i suociti se sa zivotom.. moja sestricna: necu zvaku hocu kusur
Pridružio se: 25 Dec 2010, 15:00 Postovi: 39460 Lokacija: Beograd
dionis je napisao:
ali jes dule dobar ... Andjo pa i mi dodjemo voajeri i sve to sto vidimo ispisemo odje ... Andjo nisam od tebe ocekivao ovo 'je*o ' cak i ja stavljam hebo zbog djevojaka ,zena ...
a u cemu je razlika dionis izmedju je*o i hebo
hmm pa kao sto je razlika u zagoru i dionisu ...ako me razumijes razlika je u finesama sto bi bebi rekla
ja to iz postovanja prema koleginicama forumashicama ... (ne kazem da Andja ne postuje da me pogresno ne razumijete)
_________________ Asanž:
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu