Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - Zadruga 3
Poslato: 03 Avg 2020, 01:45
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 09 Okt 2013, 08:04 Postovi: 28973
mensur je takav uzvezdjeni primitivac da nema dalje (i crv mu se primakao no ovaj nosi snjur) od tog uzvezdjenog primitivizma me vise nervira samo uloga zrtve - lik i dalje ne prestaje sa: svi me napadate, svi me mrzite, svi,.... cak i u situaciji kad 80% ukljucenih gledalaca tvrdi da im je bio favorit znaci roshela se drzi, sampita mi cak nesto simpaticniji - ako nista drugo, isti je kao sto je bio za vreme rijalitija
Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - Zadruga 3
Poslato: 16 Avg 2020, 13:55
Dijamant Foruma
Pridružio se: 09 Feb 2012, 22:13 Postovi: 36080 Lokacija: moj beogradić
drugari apogej mambole tupur tupur...seksi bul
bacam povremeno pogled na zadrugu 1...kakva je to ekipa bila crna trojka ( bljuk mi je jos jadnija i gadnija, brkajle mi je sa ove vremenske distance ok, slobek pizdek ) kako su mi super bili zeljko stojanovic, dobri dragi zuti, blesavi miljan, trudna mikseta koja nije bila toliko otrovna kao u sledecim zadrugama, dzehva, teodora, lenor...moja slatka zrika i seksi vojkic...miki sa tupanom i glupanom, djeks...milance zuta bas je bilo dobro gledati ih
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 13 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu