Da kažem i ja koju.. pa pogledajte kako su se samo ovi nesrećni kokošari navrzli na Pešićevu kao da im je pola porodice poubijala što se muvala sa sitnookim Muljkom pa pljunete joj pod prozor mentolčine jedne. Pa još sto Zadruga da bude ništa neće oprati ovu vašu kamenjarku i njenu bolesnu porodicu. Hebo vam pas mater svima u paketu!
Jutro
_________________ Zorka: ne volim je, uzela mi je palačinak...ona je lezbejka...
Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - Zadruga 3
Poslato: 03 Jul 2020, 10:57
Smaragd
Pridružio se: 14 Dec 2010, 13:34 Postovi: 6056 Lokacija: 44°39'50" sgš 20°55'44" igd
Dobar dan... Flojči, LanO...
Ovo je sve odvratnije.
Jbo rijaliti koji gradi "radnju" na ebačini ludača i raspalog ološa i trulih kurvetina i muških gubitnika... nesnađenih tobož normalaca, tatinih sinova, na drskosti iskompleksiranih intelekzualscan i dvoje bivših pevača sjebanih u vremenu i proszoru.
Da dodam- produkcijo, ebali vas mensurovići, naibvNići, kašopići i crvljivi mravojedi... oo da ne zabiravim najogavnijr stvorenje Boru Sotonu i njegovu khm.. Tek đogajština i kirbošerpa... E, tako.... Mrš bre!!!
_________________ Fortis est, qui se vinicit - Hrabar je onaj ko pobedi sebe
Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - Zadruga 3
Poslato: 03 Jul 2020, 11:46
Smaragd
Pridružio se: 14 Dec 2010, 13:34 Postovi: 6056 Lokacija: 44°39'50" sgš 20°55'44" igd
Lana del Rey je napisao:
krofnice je l to Satara opet imao nervne napade?
Malopre sam odgledala klip u kome je Orozoviću pretio najstrašnije- ne mogu da ponovim.... pretio, psovao, histerisao.. ono je bilo prestrasno. Nigde kazna za skotinu.
_________________ Fortis est, qui se vinicit - Hrabar je onaj ko pobedi sebe
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 14 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu