Suzana je 66 godiste. Rekla je vec 10 puta da ima 52 godine a i raspitala sam se, ima ona svoje pacijente koji su postavili intervju iz 80 i neke Lepo pise 16.08.1966
Debeli je u podznaku škorpija nudio se RAbeki,uz potenciranje kako je njegov podznak dobar u sex. aktivnostima
a ona je devica podz. lav, merkur u lavu , venera u lavu i jupiter u lavu staurn u jarcu, tako je ispricala rodjena 4.9 ali ne znam godinu,u Bg mozda cujemo godinu,da se kompletira
hvala, flojka boga mi, mala je preveliki zalogaj za njega previše lava...progutala bi ga strašan lav + taj saturn i sunce
njen SA je na njegovom MO
pa ti vidi..
Milo mi za Dulnikera...
Sa na uglu i divni Mo u Strijelcu kog obozavam.. Idem da prostudiram kartu, nisam je do sada vidjela...
@Flojka
hvalaaaaaaaaa!
Jbt ja sam Lav, sa vladarom asc u Lavu ali meni ove Lavice u kuci bas idu na nerve. Nimalo nisu tople.. Posebno Zmija SU. Nju onaj Sa u Ribama svu nesto rastocio.
Korisnici koji su trenutno na forumu: majonez, Real_VIP i 10 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu