Pridružio se: 09 Feb 2012, 22:13 Postovi: 34657 Lokacija: moj beogradić
to je ta vesela i razigrana venerica u blizancima i puteni mars u biku
moguće da je lav u podznaku...to njeno ponosno držanje i graciozan hod...kao da je rođena za svetlost reflektora vidi se da obožava kameru i da voli da koketira sa publikom preko nje
retro merkur u biku..nije ni čudo što nekima deluje da je priglupa i da sporo kapira daleko od toga, to je mala pametnica ko je još video tupavog blizanca?
_________________ umesto da urlamo ''hoćemo bolje!'', mi šapućemo da može i gore. s. k.
bravo inače, podaci su sa nekog njenog fan pejdža na Instagramu tako da bih rekla da jesu tačni, a ja sam kao mesto rođenja stavila Bg, pretpostavljam da je iz Beograda. Problem je što nemamo čas rođenja pa bi najispravnije bilo reći da je rođena na prelazu između Bika i Blizanca jer negde jeste i jedno i drugo a Mesec opet može biti i u Blizancima pošto ne znamo čas rođenja, jel tako? Haj možda i to iskopamo..
_________________ Zorka: ne volim je, uzela mi je palačinak...ona je lezbejka...
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu