Zaboravila sam da kazem da ima uske kvadrate Ne sa MA i ME..
bujna masta, sklon lazima posebno ako je neki vladar asc i na odgovarajucim mjestima koje to potvrdjuju. Prodavac magle, sa oscilacijama energije. Ali vjerovatno i kreativan na neki nacin.
pretpostavljam da je vezista ili defanzivac u fudbalu, obzirom na kartu.
Brendonu je vladar asc lijepi Ju u Ribama, u trecoj kuci
u kvadratu sa SO u Blizancima i Uranom u Strijelcu u prvoj kuci.. to je T-kvadat, a Ju je zarisna tacka. Velika kolicina promjenljive energije na osi 1 3 7.
MO je u Vagi, kardinalni znak na vrhu neba, a dispozitor mu je Ve u Lavu u osmoj kuci.
On ne bira sredstva kako da dodje u centar paznje. Osoba koja pretjeruje u bukvalno svemu. Ego mu je naduvan (prilicno je i on isprazniji nego sto sebe zamislja...jer kontak Ju i So, u negativnoj konotaciji, uvijek daje dosta hvalisanja, samoidealizacije, precjenjivanja, grandomanije)...ali nije zao. ON ima lijepe planete...pozitivne, svijetle u igri..u takvim znacima i takvim mjestima. U pricu je ukljucen i SA u 12 kuci, a mozda je i on u prvoj, ne znamo tacan sat... pa dobijamo borca za neku pravdu, jednakost, dobrobit svih i grupe i pojedinca ali na vrlo skakljiv i upitan nacin, uz dozu licemjerja. Zbog opozicije Ur i SO na uglovima ose JA i ONI vrlo je ekcentrican, buntovan, svojeglav, tvrdoglav, egomanijakaln. Uziva u rusenju autoriteta i svih onih koji ga zasenjuju jer on zeli da sjedne na tron i bude SO u sedmom polju. Onaj koji sija, obasjava, postuje se, oko koga se sve vrti pa on nagradjuje odane a kaznjava neposlusne. Trebalo bi da je atesta a ako i nije sigurno ima neki svoj nacin vjerovanja koji ne podleze stereotipu.
Zbog NE u prvoj kuci...ciji je dipozitor Sa u Strijelcu u 12-toj on je i glumac, mimikircar, lako mijenja maske. Voli ga kamera, fotoaparat a voli i on njih - zbog ostalih postavki. Ne je u opoziciji sa ME u Raku pa je itekako mastovit, kreativan, zna da prica lovacke price i koristi se lazima i manipulacijom kako bi ostavio utisak. ME je na izlazu iz sedme, ulazu u osmu.
Me je u kvadratu sa MA u JArcu. Ovo je zestina rijeci. Kada krene - nezaisytavljiv je. Pamti sve i osvetoljubiv je. Ali u skladu sa MA u Jarcu - dozira snagu, on kontrolise Merkura pa je ovo hladno satiranje i vracanje milo za drago. Merkur je i u triginu sa JU u Ribama..pa nije ni cudo sto se trudi pravilno da se izrazava, da bude kulturan ali sve dok mu se ne zamjeris ili porusis princip za kojim ide.
Ve u Lavu je u osmoj kuci u kvadratu sa Pl u Sco u trigonu sa Uranom i Saturnom i sekstilu sa MO u Vagi. Definitvno je egzibicionista, vjerovatno BI zbog kontakta sa Uranom. Propagira slobodnu ljubav i slobode svih vrsta. Lojalan je i odan kada se zaljubi ali i patoloski ljubomoran i posesivan, sklon svim mogucim perverzija koje ipak ne odaje. Zarobljene se u osmoj kuci. Vjerujem da voli da koketira i sa SM. Voli spravice.
Zbog MO u VAGI, koji je mozda i na spaljenom putu kao i LUNI i kontakta sa VE u Lavu posjeduje izvjesnu dozu narcizma, i opterecenosti vanjstinom. Posto je dispozitor MO otisao u osmu kucu, u tome je puno pretjerivanja, iskrivljene slike ali i poigravanja sa ciljem izazivanja reakcije.
On obicno daje puno mladjih braca i sestara ali aflikovan je, zariste je T - kvadrata?
U kakvom je odnosu sa porodicom, zna li se? li je mozda jedinac. Ovdje Uran koji napada JU sa ugla a i SO je ne drugom uglu.. mozda "ne dozovoljava" bracu i sestre, zargonski govoreci. Mozda je jedinac? I svo slivanje paznje u periodu do kraja osnovske skole ga je i ucinilo zavisnikom od iste.
Nesto ovdje ima?
Vladar druge u 12-toj mada sumnjivo je bez sata uvijek..tacnog.. iako se zna sta je u podznaku. Moguci su mutni nacini zarade. I zaista je moguca prostitucija i ono sto Kulicke pricaju... Jer Ma vlada drugom a dizpozitor mu je SA u kuci tajni i van domasaja javnosti..koji je u sekstilu sa JU - vladarom asc... ali i u trigonu sa VE, koja je opet Dispozitor MO u Vagi na vrhu neb. I zabijena je u osmoj. Sta god da je..ne zna javnost o Brendonu nista, osim onog sto on odluci da pokaze. Iako je transparentan jako..postoje djelovi koji se otkrivaju.
Zbog vladara desete ove VE u osmoj i kvadratu sa Pl ma losem odnosu sa ME ima li on majku? Je li ziva? Sta znate o njemu vezano za to. Ja sam ga samo gledala u VB, zaboravila sam sve.
DJeluje da je bio vezan za nju, ali da se nisu bas slagali najbolje. On je jako tezak po pitanju emocija i bliskih ljudi. Ne zna da pokaze emocije. Povrijeduje rjecima. Reaguje neadekvatno na podrazaje. Agresivno. Buntovno. Ima i malo pomjeren nacin razmisljana i logiku koju sam on prati i smatra ispravnom. Tezak sagovornik. Vladar cetvrte je Ma u drugoj u opoziciji sa MO. Pa ni sa tatom odnos nije najjasniji.
Nerazumjevanje bazicno. Ali mama meksa i zbog kontakta sa VE i SA prisniji odnos. Tako bih nekako rekla. Vise ljubavi. Kompatibilnosti. Mozda na nju lici.
Pridružio se: 09 Feb 2012, 22:13 Postovi: 36080 Lokacija: moj beogradić
Lanic, Ma kakvi da se stidi svoje porodice, naprotiv Dolazili su u parove...ljudi su sasvim ok, cale je bas lep covek... Dobrostojeca porodica, sestra se skoro udala, dobila je cerkicu On ih jako voli, niti se on stidi njih, niti su ga se odrekli (kako su cmarko i dziberi u parovima tvrdili )
Korisnici koji su trenutno na forumu: majonez, Real_VIP i 15 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu