Nista previse ovdje bez podznaka Mo je na ivic, moze biti u Devici ili Lavu ali meni se cini da je u Devici ipak..
sve u svemu
ME je u Vagi, zato je ovako diplomaticna, ugladjen, fin, sarmantan pretpostavljam da mu je ovaj ME i vladar asc dakle u podznaku vec tipujem na Devicu ili Blizanca..
jer je jako snazna ova Vaga kod njega. Me je u trigonu sa JU, pa voli da prica. Djeluje velikodusno, prijatno, ekspanzivno. Bistar je.
medjutim Ma je u Ovnu, retro... u trigonu sa Mo i sekstilu sa Ju - palim u Blizancima (uljepsavanje i laziranje srece) nije ni cudo da je sportista.. i u EGZAKTNOJ OPOZICIJI je sa ovim ME u Vagi. Kada pukne to strpljenje i popuca divna fasada, raspadnu se svilene rukavice iskoci celicna pesnica..on postaje zvjer. Verbalno destkovanje, unistavanje...kanonada.
Ve je na zadnjem stepenu Raka. Neaspektovana prakticno. Nije ni cudo da voli krupne zene, velike sise.. uklapa se ova Suboticka u izgled. Onako je i njezna, emotivna, nestabilna. Mjesecasta.
Ima uski kvadrat SA i Urana u strijelcu ciji je dispozitor ovaj pali Ju. Bez podnzaka nema vece price i pravaca ali moguce se povrede, prelomi...svasta nesto zavisno od toga cime vladaju i gdje se nalaze a to ne znamo.
Mara se ne uključuje..izgleda ne podrčava baš Milju u ovom slucaju.. Opaaaaaa Lunči histeriše..cetvrti nervni slom je na pomolu.. Evo je Mara, ipak se odlučuje da se uključi.. Ajde bre Kulićke "perite" Lunči, došla je da se pere...
_________________ Zove me Evropa, zove me celi svet! A ja pravim preokret, tako u nedogled!!
Korisnici koji su trenutno na forumu: Real_VIP i 18 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu