Dragana potkačila Lunu jer je Kiji uništila brak Ta ista Dragana yaboravlja da je ona rasturila brak Sinisi u kome je on imao dvoje dece viewtopic.php?f=443&t=87806
Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - Zadruga 2
Poslato: 18 Avg 2019, 11:00
Safir
Pridružio se: 16 Sep 2015, 11:31 Postovi: 5177 Lokacija: novi sad
Znači i Gagi. Osladile se Đogajima pare... Pojedine familije žestoko zarađuju od rijalitija, još jedna divna poruka mladima, što učiti školu i diplomirati, uzmi tuđeg muža, kreši se na tv na stolici, histeriši, valjaj se pijana i eto hiljade i hiljade evra... Svratiću povremeno da vidim šta pišete, eventualno neki zanimljiviji video da pogledam, ali neću gledati ni pratiti Zadrugu. Dosta je. Da je neka druga tv pa ajde, Pink mi se baš nešto smučio. Mitrović, Dušica, tabloidni klempavci, Milan Milošević, Đogaji, Kulići, Matora, Mićo...ne mogu brate više, tačno mi prenose negativnu energiju i bude mi bes.
Poslato: 18 Avg 2019, 11:57
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 05 Dec 2010, 12:08 Postovi: 25119 Lokacija: Beograd
Пинк и задруга направи од нас тешке зависнике... као наркомани смо постали...мораћемо на лечење... ау, шта нам раде...
одем на пијацу и видим како цигани препродавци уваљују трулеж на фору и знам и опет гледам и наседнем... то раде и ови на Пинку.... ево данас ће и Вучић да нам прикаже нове тенковине свога рада.. отвара парче ауто пута.. толико је отворио аутопутева да ће странци помислити да смо велики ко пола европе...
Poslato: 18 Avg 2019, 12:11
Kraljica/Kralj
Pridružio se: 08 Sep 2015, 12:26 Postovi: 20174
čedinica je napisao:
gost je napisao:
interesantno... znaci - ako je neko budala (po nasim? mojim? necijim?) kriterijumima, vidjen je za batine i zasluzio ih je
da, draga..tako to biva
eno ih ženturače o fejsu i nadeždinom ig divljaju i pi.karaju je...ona je kriva budala jel? pa tek budale, pijanice i psihički nestabilne osobe je greh tući
ja je ne volim, ali ovo...
gadi mi se u sta su se pojedinci pretvorili i gadi mi se ta grubost zena prema drugim zenama kao posledica visegodisnje inferiornosti i medjusobne kompeticije. O elementarnoj empatiji koja sto bi rekla LANCE ne iziskuje famozno ALI da ne pricam...a debelo izostaje. Nazalost u velikom smo problemu na ovim prostorima...ogrezli smo u primitivizam i na tome Masni zgrce pare i samo ga pojacava i ispira mozak godinama. U turbo masini smo. Ja bih i mogla pratiti i nikakve ucesnike smeca od ovog programa ali ne mogu da se nosim sa osovinom zla zvanom Pink i sa kolicinom zluradih i frustriranih ljud koji spavaju debelim snom a pljuvanje po maskotama Debilarijuma im je postalo dusevna hrana i ventil. Ni ne shvataju koliko ih je ostetila jeftina zabava koju su kupili.
Hvala na cestitkama...svima a tebi Cediks posebno
potpis na Lanicu a bogami i za Lokija. Dopunila sam ga malo cini mi se i nadam se nekoj zabrani Zadruge 3. Sve sto rezira jedan psiho masne kose sa svojin polugama treba poceti bojkotovati dosta je bilo.
Poslato: 18 Avg 2019, 12:48
Safir
Pridružio se: 16 Sep 2015, 11:31 Postovi: 5177 Lokacija: novi sad
Žika je napisao:
Пинк и задруга направи од нас тешке зависнике... као наркомани смо постали...мораћемо на лечење... ау, шта нам раде...
одем на пијацу и видим како цигани препродавци уваљују трулеж на фору и знам и опет гледам и наседнем... то раде и ови на Пинку.... ево данас ће и Вучић да нам прикаже нове тенковине свога рада.. отвара парче ауто пута.. толико је отворио аутопутева да ће странци помислити да смо велики ко пола европе...
Otvara auto put kod Ljiga. Bio sam prošle godine u Ljigu, divno jedno mestašce, s predivnom prirodom i bogatom tradicijom. Dobri ljudi. Al šta vredi kad umire, ljudi odlaze, sve manje se rađa, škole se gase. Neznalice i primitivci upropastiše sve. Oni samo otvaraju puteve gde će naplaćivati putarine i kazne, i trpati sebi u džepove, a što mesta kroz koje ti putevi umiru, to ih nije briga...
erupt baš tako. nisu u pitanju ni učesnici, nego sam taj govnjivi Pink. jednostavno ga ne mogu više gledati, ni u kakvom obliku ni formatu. većina učesnika su i sami žrtve te govnjive mašinerije.
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu