astro devojčicima vidim Kija ima Ne, Ur i Sa na asc? meni je Sa na asc jako loš položaj znam dosta ljudi sa tom planetom u prvoj kući koji su prerano sazreli i imali jako težak život..ona tu još ima i Ne. osobe sa Ne na asc su vrhunski glumci, nose masku u društvu, manipulatori, lažljivci, nedokučivi okolini..ali vrlo harizmatični i imaju neku magiju u sebi, mogu zavesti masu ljudi.
_________________ Zorka: ne volim je, uzela mi je palačinak...ona je lezbejka...
Ne mora da znaci automatski tezak zivot jer zavisi od aspekata ali generalno saturnovci (i ja ga imam u prvoj) brze sazrevaju od svoje generacije jer ih nesto "opali" u zivotu.
Suljo da, naravno. to sam i sama htela reći, obično im se jako rano desi nešto što im promeni život iz korena, natera ih da odrastu preko noći, Saturn je surov učitelj i ne mazi nikoga..
_________________ Zorka: ne volim je, uzela mi je palačinak...ona je lezbejka...
Ne mora to nista da znaci.. to mogu biti jako odgovorni i principijelni, kvalitetni ljudi koje zivot nije kalio niti mazio zivot obicno jeste pun izazova ali ne nuzno los i tragican..niti osoba losa sama po sebi
kod Kije je problem opozicija sa lose postavljenim MA u sedmoj kuci, vladarom cetvrte i 11-te.. i prisustvo svih malefika u kutnim kucama...pri tome je vladar asc lose postavljen takodje. Ovo nikako nije dobro i generalno jeste jedna mracna i teska energija, prije svega.
Saturn nema veze sa emotivnom zreloscu. Za emotivnu zrelost je vazno stanje Mjeseca i dobar odnos istog sa ME..kao kapacitet za dostizanje iste u ma kakvom stanju bio ostatak horoskopa. Saturn govori o prilikama koje osobu tjeraju da se bori, trudi, osamostaljuje rano - zbog zivotnih prilika i okolnosti... Radi na sebi - vise od drugih.
Slazem se. Saturn kad tad aktivira svoje pipke i natera nas da se osamostalimo. Takodje, zbog tih udaraca, on nam daje jako dobru moc rasudjivanja i jako smo dobri savetodavci. Saturn je planeta starosti te nam daje dodatnu mudrost koju mozemo u svakodnevnom zivotu da iskoristimo u svoju korist.
ali ovo sve pod pretpostavkom da je osoba radila na sebi, da je visi tip licnosti i sl. Da natal ima izlaze...kolosjeke.... Uopsteno govoreci sada. Inace...
opako, opako, opako, spremno na sve... Makijavelizam do koske i srzi. Sadizam i brutalnost.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Real_VIP i 19 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu