Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - Zadruga 4
Poslato: 07 Dec 2020, 14:06
Dijamant Foruma
Pridružio se: 09 Feb 2012, 22:13 Postovi: 36080 Lokacija: moj beogradić
Ljubac darlinzima
Robija novi gazda Ne oseca miris i ukus Pa ok, i ranije smo bolovali od raznih prehlada, virusnih i bakterijskih infekcija, gripa...i imali smo zapusene noseve i samim tim nismo osecali ni miris ni ukus, imali smo povisenu temperaturu, jake glavobolje, bolove u zglobovima, misicima, plucima, pekle su nas oci... Nije bas sve korona, I nisu sve sve prehlade i infekcije nestale sa lica zemlje
Poslednji put menjao čedinica dana 07 Dec 2020, 14:12, izmenjena samo jedanput
Poslato: 07 Dec 2020, 14:11
Dijamant Foruma
Slusam jutros djeda kako prica homici da je matora uspela da vidi miloikovu sifru kad je isla na sudjenje Nisam cula broj sifre...u pitanje je vrsta sizofrenije...agresivna ili tako nesto Mrzelo me je da vracam da tacno cujem o kakvoj se sizofreniji radi Greota je bolesnu osobu drzati u rijalitiju Da li cekaju da ubije nekoga?
Poslato: 08 Dec 2020, 01:11
Dijamant Foruma
čedinica je napisao:
Slusam jutros djeda kako prica homici da je matora uspela da vidi miloikovu sifru kad je isla na sudjenje Nisam cula broj sifre...u pitanje je vrsta sizofrenije...agresivna ili tako nesto Mrzelo me je da vracam da tacno cujem o kakvoj se sizofreniji radi Greota je bolesnu osobu drzati u rijalitiju Da li cekaju da ubije nekoga?
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nicole45 i 21 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu