Pridružio se: 25 Dec 2010, 15:00 Postovi: 39460 Lokacija: Beograd
jeste, al ne na forumu... ma spremim ja klopu i sve ostalo, nego i on i cerka me nesto pitaju a ja se zanesem pa ih ne cujem...i onda me oni tako zezaju...sve sto kazem, oni odmah " a jel to znas sa foruma"
promjeni internet Vladane...slaba ti konekcija pa moze da ti zagori (ima ona neka reklama tako, kada lik prati recept na internetu pa mu puca veza i zagori odrezak..jer kaze pecite ga na jednoj strani 2 minute...medjutim njegove dvije minute su narasle na malo vise minuta hahah)
hahahah...ma ja skoro svaki dan nesto spremam za klopati....nije mi to tlaka, samo morate reci sta imate raspolozivo i od svega se moze nesto ukusno sklepati
_________________ Život je 10% onoga što vam se događa, a 90% onoga kako reagirate na to.
jeste, al ne na forumu... ma spremim ja klopu i sve ostalo, nego i on i cerka me nesto pitaju a ja se zanesem pa ih ne cujem...i onda me oni tako zezaju...sve sto kazem, oni odmah " a jel to znas sa foruma"
ha ha oce to kad se zenis forumskom cicom
Vladane za aparat za kafu ...veze nemam sipas vodu valjda..kafu sve se to zagreje i i samo sipujes ha ha ha
promjeni internet Vladane...slaba ti konekcija pa moze da ti zagori (ima ona neka reklama tako, kada lik prati recept na internetu pa mu puca veza i zagori odrezak..jer kaze pecite ga na jednoj strani 2 minute...medjutim njegove dvije minute su narasle na malo vise minuta hahah)
hahahah...ma ja skoro svaki dan nesto spremam za klopati....nije mi to tlaka, samo morate reci sta imate raspolozivo i od svega se moze nesto ukusno sklepati
jednom sam pekao neke šnicle. bacim ih na tiganj...dno tiganja je pocrnelo, u kuhinji gust dim, sve se puši, a šnicle još nisu ni uhvatile boju, a kamoli bile pečene.
dim je kuljao kroz prozor. ljudi koji su ulazli u zgradu su misli da je izbio požar u stanu koji će se brzo progutati celu zgradu, i uplašeni zvali bataljon vatrogasaca.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu