- Miroslav Radojčić, legendarni dopisnik "Politike" iz Londona, izveštavajući o jednom od turnira na Vimbldonu, poslao je vest kako je jedan Srbin uspeo da kupi kartu i nađe se na tribini. U tom trenutku to je bio najveći domet srpskog tenisa! A danas imamo Novaka Đokovića koji je u toj meri poremetio odnos snaga u belom sportu da se usuđujem reći kako će u dogledno vreme vimbldonski turnir biti ukinut!
- Tenis je zamišljen kao sport za bogate i kao takav ne podrazumeva pobede sirotinje, bilo s koje strane sveta da dolazi. Dakle, Novak nije predviđen da bude tu gde jeste, međutim, snašao se toliko dobro da je postao najbolji i to je velika sreća za nas. Uradio je više za Srbiju nego svi ministri zajedno ,kaže naš istaknuti književnik Matija Bećković u intervjuu za "Vesti online".
Novak Đoković i njegova supruga Jelena izveli su sina Stefana na večeru.Oni su bili u restoranu koji se nalazi u okviru teniske akademije "Novak Đoković".
U restoran su najpre došli mladi roditelji sa bebom Stefanom, koga su doneli u nosiljci. Pridružio im se najmlađi Novakov brat Đorđe, a potom i stric Goran Đoković.
Svadba u najavi bugarin verio prelepu Ruskinju Novak kum na venčanju Šarapove i Dimitrova?
Prema pisanju pojedinih svetskih medija, najbolji teniser na svetu će biti svedok Mariji i Grigoru pred matičarem
Prema pisanju svetskih medija, bugarski teniser Grigor Dimitrov zaprosio je svoju dugogodišnju devojku Mariju Šarapovu nekoliko dana pre praznika ljubavi Svetog Valentina, a pojedini izvori tvrde da će prvi reket sveta Novak Đoković biti kum na njihovom venčanju.
Posle skoro dve godine veze Dimitrov i prelepa Ruskinja odlučili su da je vreme za novi korak u vezi. Ovaj par još nije potvrdio lepe vesti, a pošto nije bilo demantija, mnogi očekuju i da se brzo sazna datum venčanja.
Svetski mediji nagađaju o tome ko bi mogao da se nađe u ulozi kuma, a među najistaknutijim, ali i najvećim favoritima nalazi se ime Novaka Đokovića. Prema izvorima ruskih i engleskih medija, navodi se da je Đoković veliki prijatelj i s Dimitrovim, ali i sa Šarapovom, koja ga je neretko bodrila iz njegove lože na velikim turnirima. Takođe, Nole je pravoslavne veroispovesti, kao i budući bračni par.
Marija Šarapova trenutno je drugoplasirana na WTA listi, a tokom karijere osvojila je 29 turnira, među kojima i sva četiri grend slema. Najveći uspeh Dimitrova na grend slemovima jeste polufinale Vimbldona, a Bugarin je 10. na ATP listi, dve pozicije slabije od svog najboljeg plasmana.
Teniser uživao u predstavi Novak Ðoković u Narodnom pozorištu
Pobednik Australijen opena uživao je u predstavi Nenada Todorovića "Hotel Kosovo", a pozdravio ga je Dejan Savić, upravnik Narodnog pozorišta
BEOGRAD - Najbolji teniser sveta našao je vremena da tokom boravka u rodnom gradu odgleda i predstavu!
Naime, Novak Ðoković sinoć je, u društvu ministra za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku Aleksandra Vulina i njegove supruge, posetio Narodno pozorište.
Pobednik Australijen opena uživao je u predstavi Nenada Todorovića "Hotel Kosovo", a pozdravio ga je Dejan Savić, upravnik Narodnog pozorišta.
Njegova pojava izazvala je veliko interesovanje, pa je teniser dobio aplauz baš kao i glumci.
Novak Đoković pojavio se sinoć kao specijalni gost u predstavi "Čikaške perverzije" koja je izvedena u Domu omladine.Nole se pojavio tek na samom kraju predstave i ubedljivo odigrao rolu grubijana i novog izabranika ženskog lika kojeg tumači Branka Pujić. Đoković je izašao u šortsu, šarenoj košulji i naočarima za sunce, pa ga u prvi mah niko nije prepoznao.
- Je li te neko dirao, mala - bilo je sve što je Nole rekao a što je oduševljenoj publici, u kojoj se našao i Marko Jarić, bilo dovoljno da ga nagradi gromoglasnim aplauzom.
Đoković nikada nije krio da je veliki navijač Crvene zvezde, ali uprkos svim dostignućima koje je on ostvario za Srbiju, "grobari" su odlučili da mu pokažu da nije dobrodošao na ovu utakmicu.Na samom početku oni su mu skandirali "Pi**o ciganska" i "Plati porez", što je on ispratio samo osmehom, dok je njegov kolega Viktor Troicki ispratio malo pristojnije pesme.
Nakon završetka utakmice, Novak je dao kratku izjavu za medije u kojima je između ostalog rekao i "„Navijam za Zvezdu, ali ne mrzim Partizan. Navijam za Partizan u svim drugim utakmicama kada ne igra protiv Zvezde, igrao sam za taj klub, nemam tu vrstu problema. Sa Viktorom se uvek šalim, postoji rivalstvo između nas".
Prvi reket sveta Novak Đoković istakao je da bi neko trebalo krivično da odgovara zbog toga što većina ljudi nije mogla da kupi karte za Dejvis kup između Srbije i Hrvatske, koji se narednog vikenda igra u Kraljevu.- Izuzetno sam razočaran tom situacijom. S obzirom na mali kapacitet hale, očigledno je da je neko napravio malverzacije sa ulaznicama. Određeni ljudi iz Teniskog saveza Srbije rekli su mi da su obavestili nadležne organe o mogućem scenariju, koji se na kraju i dogodio. Ko god da je bio odgovoran i imao ovlašćenja da se time bavi, moraće da odgovara, jer je ozbiljna šteta naneta reprezentaciji. Zbog jednog ili dvoje ljudi, ili pojedinaca koji su to uradili na svoju ruku - poručio je Đoković i dodao:
- Dobio sam informaciju i sa druge strane, od ljudi koji su čekali u redu, da su posle 13 minuta bile rasprodate sve ulaznice. To je nemoguće. U stvari, moguće je ako date samo 50 kompleta u slobodnu prodaju. Tamo gde je trebalo da se prodaju karte pisalo je „dolazim uskoro“, na kraju je sve rasprodato, a nije ni počelo. Tu se napravila krivična radnja i neko za to mora da odgovara.
NOLE SE OTVORIO Najbolji teniser o sinu, Jeleni i muzici koju voli da sluša!
Uoči "Dejvis cup" meča sa reprezentacijom Hrvatske, najbolji teniser sveta, Novak Đoković, gostovao je u Dnevniku hrvatske Nove TV, gde je pored sportskih pitanja odgovorio i na poneko privatno.
Teniski tatamata: Novak Đoković U intervjuu koji je dao hrvatskom novinaru Saši Lugonjiću, Đoković je između ostalog otkrio i da ga je očinstvo promenilo. - Definitivno me je promenilo u pozitivnom pogledu, osećam više empatije, a imam i više razumevanja za porodični život kao i za suprugu. Žene su u mojim očima boginje za sve što moraju da podnesu i te žrtve i način na koji se one potpuno predaju detetu što je na neki način prirodno i shvatljivo i razumljivo, ali opet ne možemo uzimati to zdravo za gotovo, ne može se to podrazumevati. Izuzetno sam zahvalan svojoj supruzi, dosta je bila odvojena od mene u ovom periodu, nismo bili u Australiji i Dubaiju, ona je potpuno posvećena našem sinu, a ja se trudim kada god sam s njima da aktivno učestvujem u njegovom razvoju. Sad ima četiri meseca, samo nek je živ i zdrav - rekao je naš najbolji teniser. Takođe, Novak je objasnio razloge zašto je prekinuo praksu imitiranja kolega na terenu. - Osetio sam u jednom trenutku, posle šest ili deset meseci kako sam to počeo iintenzivno da radim, niko mi nije otvoreno rekao da ga je to uvredilo, ali sam osetio neku malu nelagodnost pa sam odlučio da se povučem. Hteo sam to da radim zbog pozitivne reakcije, ne samo u publici nego uopšte, to je bila samo zabava, nije mi bilo ni na kraj pameti da nekog povredim ili uvredim. Dobio sam neke signale sa strane, kao "dečko ajde malo uspori". U nešto ležernijem tonu, na kraju, Đoković je govorio i o omiljenim hrvatskim muzičarima. - Oliver Dragojević, Gibonni, Karan, njih trojica... Ima toliko muzičkih kvaliteta u Hrvatskoj. I BiH i Srbija isto, ali Hrvatska posebno, to je nešto neverovatno, uživam u hrvatskoj muzici. U Banjaluci sam upoznao Karana, imao sam tu čast, a voleo bih i Olivera da sretnem jednog dana - završio je Đoković.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu