Srpski maneken Andrej Pejić dobio je ponudu od francuskog reditelja Florensa Devavrina da glumi androgenog Evropljanina (Evropljanku) u adaptaciji Balzakovog romana “Serafita”, piše “Hafington Post”. Film bi bio adaptacija romana Onorea de Balzaka “Serafita”, priče o anđelu androginu, koji prolazi svoju konačnu zemaljsku transformaciju. Anđeo se prikazuje u obličju lepe žene, Serafite ali i kao Serafitus, odraz muževne mudrosti i snage.
U romanu se dva smrtnika zaljubljuju u Serafitu-Serafitusa, ali androgin je nadišao zemaljsku ljubav, a njegov je zadatak da otkrije ljudskom paru “put u nebo”. S obzirom na to da Andrej osvaja piste odeven i kao žena i kao muškarac, i da je njegova popularnost svakim danom sve veća, ne čudi zašto ga slavni reditelj želi u svom filmu.
“On je fenomen, u to nema sumnje. Jedinstven je, samo jedan. I svako ga želi. Ali problem je što mnogi za njegove usluge ili nemaju dovoljno novca, ili mi nismo zainteresovani za određene projekte”, izjavio je Pejićev agent u Francuskoj Arnaud Vanbleus.
Dok se priča da će osvanuti na velikom platnu Andrej Pejić radi ono što najbolje ume - šeta pistom.
Na reviji Žana Pola Gotjea srpski maneken je ponovo bio u centru pažnje. Pistom je prošetao modele ženske kolekcije za jesen 2012.
Pejić je inače potpisao ugovor sa istom modnom kućom i uskoro će postati zaštitno lice muškog Gotje parfema. Prvi dan proteklog vikenda je proveo radno, a u nedelju je zauzeo mesto u prvom redu na reviji Džona Galijana.
Srpski maneken u pregovorima je sa francuskom rediteljkom Florens Devavrin oko uloge androgena u ekranizaciji Balzakovog dela
Andrej Pejić
Francuska rediteljka Florens Devavrin ponudila je androgenom srpskom lepotanu Andreju Pejiću glavnu ulogu u filmu “Serafita“, ekranizaciji istoimene knjige Onora de Balzaka iz 1834. godine. “Serafita” je priča o savršenom androgenu u kog se zaljubljuju i muškarci i žene, koji je sve ono što od svog partnera žele oba pola.
Pejić, koji je jednako uspešan i kao ženski i kao muški model, pokazao se kao idealan izbor za spomenutu ulogu.
- Već se sastao s rediteljkom Florens koja mu je ponudila saradnju. Andrej je zainteresovan, jer bi mu to bio debi na filmskom platnu. Jedino što bi ga moglo odbiti od prihvatanja uloge je novac – kaže Pejićev pariski agent Arnaud Vanbleus, objašnjavajući kako su trenutno svi ludi za androgenim manekenom, ali ne mogu svi da rade sa njim. – Neki projekti Andreja ni ne zanimaju – dodao je agent.
telegraf
Inače, rediteljka je ubeđena da bi Pejić ulogu odigrao besprekorno.
Mama Andreja Pejića: "Skoči mi pritisak kad čitam komentare o mom sinu"
Andrej Pejić (20) izaziva veliku pažnju javnosti - kako kod nas, tako i u inostranstvu. Neki ga kritikuju, drugi obožavaju. Nema ravnodušnih.
Njegova majka Jadranka Savić u intervjuu za Blic prisjeća se njegovog djetinjstva, kaže da je kao mali volio roze boju i dodaje da je jako uznemire komentari o njenom sinu na domaćim sajtovima, za razliku od stranih, gdje pišu samo najbolje o Andreju.
"Andrej je bio zlatno dete, za razliku od svog brata Igora, koji je bio hiperaktivan. Bio je uvek izvanredan đak, odgovoran i temeljan, a voleo je da se igra sa devojčicama radije nego sa dečacima. Zbog toga je imao problema s bratom, koji je insistirao na fudbalu, kartama. Dok je Igor zdušno vežbao kate na karate treningu, Andrej je sa pet-šest godina bio zainteresovan za to kako mu stoji kosica, a tu katu bi nekako preživeo", kaže mama Jadranka i prisjeća se da je Andrej volio ženske verzije superheroja.
"Kada smo mu kupovali neke figurice superheroja, mislim da su tada bili popularni rendžeri, on je uvek birao žensku verziju, u nekoj roze borilačkoj uniformi, što je opet dovodilo Igora do ludila. On je insistirao na najjačem mišićavom borcu – belom moćnom rendžeru."
Andrej je prema riječima njegove mame, kao tinejdžer počeo da se izdvaja od većine svojih vršnjaka.
"Majčino srce oseti sve u vezi sa decom, pa i kada su u pitanje razlike ili neke specifičnosti. Andrej je eksplodirao kao tinejdžer, i to na svim frontovima. Od mirnog, povučenog deteta, uzornog đaka, divnog sina i unuka, pretvorio se u tinejdžera koji je sve hteo da proba, da eksperimentiše, da ide na žurke, da ostaje kasno. Eksperimentisao je sa bojom kose, pink, blond, crna, pustio je dugu, oblačio sve neke uske pantalone. Njegova sreća je što je išao u školu koja veoma liči na našu gimnaziju, koju sam i ja završila, gde nije bilo uniforme, što je ovde retkost, gde je mogao da se obuče kako je hteo."
Mama Jadranka otkriva da joj je na početku bilo jako teško kada pročita članak na srpskom jeziku o Andreju, sve zbog komentara ispod teksta.
"Oh, na početku je bilo jako teško. Pročitam članak na srpskom ili nekom drugom našem jeziku, nekako ga progutam, ali kad vidim komentare čitalaca, uzrujam se. Andrej mi je zabranio da ih čitam jer mi dižu pritisak, a to za moje zdravlje nije dobro. Da se utešim, otvorim inostrane novine i sajtove i saznam da zapravo imam najlepše dete na planeti i uz to šarmantno, duhovito, obrazovano, zrelo. Eto, stranci me uteše, nažalost", zaključuje Jadranka.
U intervjuu koji je nedavno dao, maneken Andrej Pejić je izjavio da mu je trenutno najveća želja da ima svoj TV šou.
Andrej Pejić
PLANOVI - Andrej se predstavio kao Pežik umesto Pejić, a tako ga najavljuju i strani mediji.
On je pričao o tome kako je otkriven kada je imao 16 godina i to dok je radio u Mekdonaldsu. Tada mu je prišao agent jedne agencije i dao mu vizit kartu. Njegova karijera posle toga se gradila vrtoglavom brzinom.
- U početku je bilo odbijanja jer ljudi nisu znali da li sam muško i žensko, agenti nisu znali kako da me nude- rekao je Andrej.
Otkrio je i kakvi su mu planovi.
- Razmišljam o šou, prelasku na televiziju. Mislim da će mi velika medijska pažnja koju imam, pomoći da otvorim vrata u različitim sferama. Zanima me mnogo stvari- zaključio je.
Androgeni maneken Andrej Pejić želi da ima svoj TV šou! U intervjuu koji je nedavno dao, Pejić je izjavio da mu je to trenutno najveća želja, te da bi mu trenutna popularnost mogla pomoći u tome.
- Razmišljam o šouu, prelasku na televiziju. Mislim da će mi velika medijska pažnja koju imam pomoći da otvorim vrata u različitim sferama. Zanima me mnogo stvari - rekao je Pejić u intervjuu za sajt “newnownext”, u kojem se predstavio kao Pežik umesto Pejić, a tako ga najavljuju i strani mediji.
U video-intervjuu je ispričao da je otkriven kada je imao 16 godina, i to dok je radio u “Mekdonaldsu”. Tada mu je prišao agent jedne agencije i dao mu vizitkartu. Njegova karijera posle toga se gradila vrtoglavom brzinom.
ANDREJ PEJIĆ BEŽI, A ONDA ZAVODI KOLEGINICU PRERUŠENU U MUŠKARCA (FOTO)
Andrej Pejić ponovno šokira. Za jedan modni portal odlično je odigrao ulogu zavodnice i strasno ljubio Eriku Linder...
Andrej Pejić i njegova kolegica Erika zamenili su uloge pa je u kampanji ona bila muškarac, a on žena. Sudeći prema fotografijama, Andreju ženska odeća pristaje više nego savršeno, a svojom dugom plavom kosom ostavlja utisak prave seksi zavodnice.
Na fotkama koje su snimili Andrej se prvi otima iz njenog (njegovog) zagrljaja, a onda zavodi... Za sada je poznati maneken sa sledbenicima na Tviteru podelio samo ovu fotku.
Čuveni maneken upotrebio termin "crnčuga" na Tviteru, što je razljutilo njegove obožavaoce
Andrej Pejić
Poznati model androgenog izgleda Andrej Pejić optužen je za rasističku retoriku na društvenoj mreži Tviter, pošto je upotrebio pogrdan izraz “crnčuga”.
Sve je počelo manekenovim statusom “Odvedite me u Vestčester”. Na Pejićev tvit je ubrzo odgovorio stilista i dizajner nakita Rebrant Djuran: “Otišao si bez mene”. Sve je kulminiralo kada je australijski model poreklom sa Balkana napisao “Našao sam pravog belog crnčugu”, što je razljutilo njegove obožavatelje.
Pejić se pozvao na video komičara Janisa Papinsa, koji glumi portorikansku transeksualku Marsiju Rodrigez, koja traži ”pravog belog crnčugu” za svog muškarca, a velika prednost je ako dolazi iz Vestčestera, kako je glasio prvobitni tvit. Ovaj klip komičnog sadržaja je pogledalo skoro 2,5 milion ljudi.
Maneken Andrej Pejić postao je poznat u svetu kao androgini model, zbog lepote koja mu omogućava da se slika i šeta pistom i kao ženski i kao muški maneken. Iako njegov otac Vlada Pejić koji živi u Tuzli doživljava neprijatnosti na ulici, ponosan je na svog sina i tvrdi da je preslikan on iz srednjoškolskih dana.
Otac Andreja Pejića kaže da podržava svaku njegovu odluku
POPULARNOST - Nisam se mešao ni kad je birao čime će se baviti, pa mu se ne bih sad uzimao ni slavu. Neka uživa on u tome. Bio je u Tuzli pre dva-tri meseca, a dolaze i on i njegova majka kod mene u Hrvatsku. Imamo sasvim normalnu komunikaciju - ispričao je Vlada Pejić za magazin "Puls".
On kaže da često sluša ružne stvari o sinu koje pričaju sugrađani i komšija, ali uprkos tome, odobrava sve što Andrej radi.
- Pa šta ću sad, on je moj sin, ne mogu se odreći svog deteta. Jeste čudan ljudima ovde, znate kakav je Balkan. Da je ostao ovde, nikada ništa ne bi uradio. Ovde ljudi to ne razumeju, previše smo mi konzervativni.
Na pitanje na koga Andrej liči, ponosni otac odgovara da je on njegova slika i prilika.
- Na tatu, na tatu. I visinom i likom, potpuno je preslikan. Još iz gimnazijskih dana, pa nemam nikakve razlike. Jedino što tata sad nema toliko kose - rekao je kroz smeh Vlada Pejić.
Nije on transvestit, to mu je samo posao
HORMONI - Vlada kaže da njegov sin nije homoseksualac. “Nije on gej, transvestit, to je samo njegov posao. On se jednostavno tako rodio. Desi se neki poremećaj hormona i čovek se tako rodi, pa nije on jedini. On je jednostavno lep. Prelep”
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu