NIKAD GORE: MODNI PROMAŠAJ ČUVENE HOLIVUDSKE GLUMICE! (FOTO)
Čini se kako se zapustila i kako je vreme za stilistu.
Kejti Holms je uhvaćena od strane paparaca u šetnji sa kćerkom Suri Kruz. Inače, Suri iako veoma mala, važi za modnu ikonu, i mama Kejti se trudi da ona uvek bude najbolje obučena. Ali u svemu tome je zaboravila na sebe. U kratkoj teksas suknji i kaubojkama pokazala je modni neukus. Kako se vama čini?
Iako je gotovo uvijek modno nepogrešiva, ovo izdanje i nije njeno najbolje. Džesika Alba (Jessica Alba) je sigurno mogla izabrati bolju haljinu ljepšeg kroja. Gornji dio haljine doista čudno stoji i ne uklapa se s donjim dijelom.
MODNI PROMAŠAJ: NAŠA PEVAČICA OSTALA U PROŠLOM VEKU (VIDEO)
Ona je harala devedesetih kada se pojavio turbo folk. Neke od njenih pesama i dalje su na repertoaru mnogih pevačica u kafanama širom zemlje. Međutim, ona se pojavila u jednoj emisiji noseći vrlo demode garderobu...
Jasna Milenković Jami je prema mišljenju mnogih seks-bomba naše estradne scene, a njene pesme "Šibica" i "Čokolada" veliki su hitovi. I dalje je forumaši i Jutjub komentatori smatraju jednom od najzgodnijih pevačica, ali i kritikuju njen stil odevanja. Na snimanju jedne emisije pojavila se u crno- beloj kombinaciji koja je demode i u špic cipelama koje gotovo niko više ne nosi. Da li je u ekonomskoj krizi ili samo evocira uspomene na prošlo vreme ne znamo, ali sigurno je da je ovo modni promašaj.
Naša draga, i odnedavno ponovo single Kejti Peri zaputila se sa društvom u jedan londonski pab.
Dakle, Kejti se nije zaputila na maskenbal, mada je mogla bez problema da se provuče kao Frankenštajnova (Frankenstein) nevesta, uglavnom zahvaljujući svojoj šminki. Odavno se više ne trudimo da joj komentarišemo boju kose, a i složićete se da je nakon one štrumpf plave ova ljubičasta pravi praznik za oči. Nijansa pudera koja kao da je svetlija za dva tona od njenog tena, jaka crna senka na očima i bordo ruž na usnama svakako su pomogli Kejti da osigura sebi novog muža. Malo je izmišljeni lik, i ne voli društvo, a čujemo da je i osvetoljubiv, ali je bar neće prevariti!
Haljina je, za promenu, pristojne dužine. A ni grud joj ne ispada
Haljina sama po sebi nije toliko loša. Mislim, kada izuzmete krst i materijal. Boja je simpatična, kao i šara na donjem delu haljine. Ali ju je Kejti morala uništiti izborom obuće koja još nije odlučila da li želi da bude par kaubojskih čizama ili patike. Crne čarape oprostićemo joj pod izgovorom da je u Londonu hladnjikavo i duboko joj se zahvaljujemo što nije, na sve ovo, navukla još i ovu kožnu jaknu!
POCEPANE, BODLJIKAVE, PROVIDNE: MODNI PROMAŠAJI KOJE ĆEMO DOBRO UPAMTITI (VIDEO+FOTO)
Pevačice ne prestaju da nas iznenađuju svojim nastupima, šokantnim pesmama, otkačenim izjavama i promenama u izgledu. Ali ono što prvo "upada" u oči, jeste njihov stil koji je kod pojedinih devojaka veoma upečatljiv. Ovoga puta izdvajamo samo neke pevačice koje su nas nedavno svojim stajlingom ostavile bez reči.
Ivana Elektra jedna je od onih pevačica koje su veoma ponosne na svoje telo. Ne propuštaju priliku da se na bini pojave u uskoj odeći, ili bodiju koji će otkriti što više gole kože. Ivanu od drugih dama sa estrade izdvaja to što mnoge kreacije sama radi, i ne propušta priliku da se time pohvali. A ono što u svemu tome prednjači jesu bodljikavi kostimi, posebno u predelu grudi.
Indira Radić prosto obožava da nosi smele kombinacije, a posebno one koje će istaći njene bujne grudi. Drečavo, šareno, čipkasto samo je jedan deo opisa njene garderobe. Očgledno je da pevačica voli da privuče pažnju odećom, a to joj definitivno uspeva.
Za Jovanu Tipšin nismo dugo čuli, ali ona nas je iznenadila spotom za novu pesmu. I ne samo to! Pevačica je odlučila da se u njemu pojavi u neobičnom izdanju, a srebrni brushalter koji je nosila prosto nije mogao a da se ne primeti. Ovaj autfit neodoljivo podseća na onaj koji Ivana Elektra voli da oblači, a možda dve pevačice samo imaju sličan ukus.
Nataša Bekvalac možda se ne bi ni našla na ovoj listi da se nedavno nije pojavila potpuno pocepana! Naravno, ovo je bilo isplanirano, ali pevačica nije dobila puno pohvala za ovaj izbor. Rupe i pocepani šavovi koji su se prostirali duž njenih nogu izgledali su neugledno, a videćemo da li će Nata ovako nešto ponovo obući.
Iako je održan pre skoro dva meseca, "Grand festival" ostao je upamćen po brojnim "balskim" haljinama. Od čipke u bekstejdžu prosto nije moglo da se prođe, a pevačice kao da su se utrkivale koja će imati veću i raskošniju haljinu. Jadranka Barjaktarević, Maja Nikolić, Mira Škorić, Goca Tržan i Bojana Šarović samo su neke od devojaka koje su odabrale čipkaste haljine. A evo i kako su izgledale...
Još jedna žrtva čudnog trenda kožnih crvenih pantalona, u ovom slučaju otelotvorenih u vidu šortsa sa visokim strukom. Jesam li spomenula da je koža u pitanju? I da će vam dupe sigurno izgledati kao spejs šatl u njemu.
Jesu li to čarape ili majica?
Nekadašnja Disney darling Demi Lovato (Demi Lovato) poludela je na jednoj turneji, udarila igrača, završila na rehabilitaciji zbog svega i svačega, izvukla se (bar tako ona kaže), vratila jača nego ikad, ponovo snima hitove, a i dalje nema pojma da se obuče.
“Kad sam već krenula sa kožom, hajde da nastavim u stilu životinjskog carstva”, reče naša draga Demi i obuče ovu leopard košulju. Ali ne lezi vraže, zašto da se zaustavi tu, zašto da ne nabaci na sebe još koji izgovor za odevni predmet. Zašto da ne obuče mrežastu majicu/top/isečene čarape. Zašto da ne navuče debele hulahopke i popne se na polučizme usred leta. Zašto da nema roze pramenove u kosi? Zašto da ne očekuje da će je neko, i pored ovakvog izgleda, ozbiljno shvatiti. Stvarno, zašto da ne?
Ako, ako Demi, samo neka si ti nama puna samopouzdanja. Sve je dobro dok te ne proglase za trendseterku ili modnu ikonu.
Možda će delovati previše okrutno ili pomalo nadmeno, ali zaista se postavlja pitanje zbog čega toliko devojaka nosi čizme usred leta, i to kakvog leta. Temperature su u porastu svakog dana i prosto je neverovatno da mnogo devojaka šeta gradom u čizmicama.
Pre svega, to nije higijenski. O kakvoj god modi da je reč ovde, apsolutno je neverovatno da ona bude preča od higijene. Potpuno je normalno da se ljudi znoje leti, pa zbog toga je leto, pobogu. I usred takvog vrelog leta šetati u čizmama? Pa da li je to moguće?! Poznato je da su žene lude za modom, odećom, obućom i tašnama. To je nešto što je apsolutno normalno i prirodno. Uostalom, tako i treba da bude. Zato i jesmo lepši pol. Zar ne? Međutim, ni u čemu ne treba preterivati, pa tako ni u modi. Prekrasno je videti lepu devojku ili ženu koja je lepo obučena i sređena, ali postoji i druga, manje lepa strana ove priče. Ta strana su, definitivno, letnje čizme.
Veliki broj devojaka nosi ovakve i slične čizme usred leta
Kao prvo, letnje čizme jesu BILE letnji hit jedne godine. Ove godine, one su ništa drugo do apsolutni modni fail. Dalje, ono što je moderno nikad nije i ne može biti ono što je lepo i ono što svakome dobro stoji. Stoga, iskreno se nadamo da će devojke koje u svojim cipelarnicima imaju par letnjih čizama shvatiti da su one potpuno prevaziđene i da će, samim tim, odustati od nošenja istih. Govoreći o modi, sam izraz nam može dosta pomoći u tome da shvatimo i da razlikujemo koje stvari treba da nosimo u kom godišnjem dobu. Isto kao što je potpuno apsurdno i nepraktično nositi kupaći kostim usred zime (osim ako, naravno, nije reč o zatvorenom bazenu), isto tako je apsurdno i, ponavljam, apsurdno nositi čizme usred leta, bilo da se one zovu letnje ili zimske. Čizme su čizme i sam naziv ukazuje na to da se ne radi ni o kakvoj zabuni oko vremena njihovog nošenja.
Da crnjak bude još veći, pojavile su se “letnje čizme” u raznim oblicima i bojama, koje su kao takve apsolutno out, osim toga što su i nepraktične. Svako ko ima iole razuma u sebi oseti nalet vrućine kada ugleda devojku koja nosi čizme usred leta. Dakle, ponavljamo, ne radi se samo o “modi”. Svako se može suprotstaviti mom modnom stavu argumentom da je sve stvar ukusa i da ono što se meni dopada, može nekom drugom da bude grozno, i obrnuto. Međutim, nije stvar o modi niti o ukusu, koliko je stvar u higijeni. Neverovatno mi je da neko nosi čizme na četrdeset stepeni Celzijusa u plusu, bile one providne ili vunene. Prosto je neverovatno da devojke stvarno to nose. Pogotovo pored milijardu modela baletanki, sandalica i papučica.
Fashion No No: Nagradno pitanje – pogodi čija je sisa?
Kao da nije dovoljno to što je non-stop prate paparaci, fotografišu svaki njen korak, ona mora još da privlači pažnju sevajući svojim dojkama u po bela dana po Njujorku.
Rijana (Rihanna) draga, ima dece na ulicama koja zaista ne moraju da gledaju kako se ti polugola šetaš, složićemo se da toga viđaju dovoljno na TV-u.
Pritom si uspela da mi ogadiš ovu preslatku plisiranu suknjicu koju sam žarko želela dok je na tebi nisam videla. A meni je teško ogaditi bilo šta, tako da svaka čast!
Svetogrđe u vidu nošenja starki u ovoj kombinaciji niko ti nikada neće oprostiti (ne, draga, nisi baš tolika zvezda!), a ove drečave nokte ne znam da li da komentarišem uopšte? Jeste boja laka donekle moderna, pogotovo lepo ume da izgleda na tamnoputim devojkama, ali ne razumem ovu dužinu. Kako npr. zakopčavaš šlic s ovolikim noktima? Da ne kažem nešto drugo, svi znate šta.
Za nakit dobijaš thumbs up, minimalan je, ali opet zanimljiv, a naočare su pravi hit. Torbicu ne znam sa čime si uklopila, ali ako ćemo tako da gledamo, problem bradavica koje hvataju signale za kablovsku po ulicama Njujorka nenadmašiv je
Kim Kardashian je velika ljubiteljica javnih događanja za koja bira samo najskuplje krpice koje ističu njezinu ženstvenost. No ponekad ova bujna ljepotica itekako zna pretjerati
Kim Kardashian je ljubiteljica zavodljivih kombinacija koje ponekad ispadnu pretjerane Za njezinu popularnost nije zaslužan neki poseban talent ili poslovni pothvat no Kim Kardashian je uspjela u rekordnom roku postati vrlo popularna. Njezino pojavljivanje u javnosti uvijek je medijski popraćeno, a crveni tepih je omiljeno mjesto na kojem Kim može ponosno pokazati svu svoju ljubav prema modi i ljepoti.
Iako se u njezinom ormaru skriva bezbroj skupih trendi krpica i modnih dodataka koje je Kim pomno birala za pokazivanje u javnosti ponekad i ova bujna ljepotica itekako zna pretjerati
Uske i zavodljive haljine koje naglašavaju ženstvene obline glavni su komad u kojem se Kim najbolje osjeća i u većini prilika izgleda besprijekorno, no svaka haljina ne pristaje svim oblicima ženskog tijela pa se ponekad elegantna kombinacija vrlo lako može pretvoriti u neukusnu i pretjeranu. Donosimo 5 najlošijih odabira bujne starlete.
Velika si rock zvezda, sve mi razumemo Stivene (Steven Tyler), može ti se da ovakav izađeš na ulicu, ali postoji jedna izreka, ne znam da li si je čuo, glasi ovako: “Samo zato što možeš, ne znači da bi trebalo.”
Čoveče imaš 64 godine, a i dalje pozajmljuješ odeću od ćerki? Dokle više?
Majica od najstarije, torbica od srednje, farmerke od najmlađe. Jakna i đinđuve pretpostavljam da su tvoje, kao i ova nesrećna kaciga i naočare. Papuče, s druge strane, stvarno ne znam kome bih prilepila, a čarape su prava reklama za tezge gde se prodaju tri para za 100 dinara, prodavci u Srbiji će ti biti jako zahvalni!
Znamo mi da si ti ekscentrik, da igraš po sopstvenim pravilima (dakle bez pravila), da si mega-giga-zvezda i sav si inače jako važan, ali ovako se ne oblače ni beskućnici u nas, a ne rock zvezde po svetu. Molimo te, spali ove farmerke, zagubi ove papuče, sve ostalo ćemo nekako i progutati, samo jer si to ti.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu