Od mene se odvikavaj POSLUŠAJTE: Nova pesma Milana Stankovića je plagijat?
Prošle jeseni numera arapskog izvođača objavljena je na Jutjubu, a muzika ove pesme je gotovo identična kao novi singl Milana Stankovića
Milan Stanković
Najnovija pesma Milana Stankovića "Od mene se odvikavaj", koju je objavio pre samo nekoliko dana, veoma podseća na “Wili Wili” koju izvodi arapski pevač Cheb Khaled.
Prošle jeseni numera arapskog izvođača objavljena je na Jutjubu, a muzika ove pesme je gotovo identična kao novi singl Milana Stankovića.
Nije redak slučaj da naši pevači obrađuju numere kolega iz Grčke, Turske.. uz dozvolu za autorska prava. Međutim, pitanje je da li su autori numere tako postupili i u ovom slučaju.
Rade Davidovic ARINDY feat Katarina Zivkovic - Slazi me jos jednom [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c9zhsT9Zujw[/youtube]
Arindy otpevao prvo pesmu sa Ivanom 2011 i samo 500 pregleda a zatim 2012 sa Katarinom i 5 000 + pregleda .... Ziveo Grand i nije Juice blesav sa njegovom vilom ....
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu