Demo najava spot za novu pesmu Ratnik. Tekstopisac i pevac Danijel Mitrovic DENIRO uz saradnju sa Extreme&Fit sports nutrition Nederland. Ukoro ocekujte pravi spot...
Кад си био мали гледао си баскет, Гледао злато сија се о паркет, Срце је тукло гледао си храбре Тројка у задњој, Сале, аманет. Узео си лопту дао си кош, Ћале је рекао шутирај још, Још је рекао да нисам лош, Рекао сам себи тренирај још. Сви смо уз тебе, Србија цела, Застава црвено плаво бела, За ово си рођен, страха нема, Вијори се барјак, песма се пева. Грми, сева, скочи до неба, Блокирај, додај, куцај тебра!!! Лоше суђење сада те вреба, Не могу нам ништа, свако је спреман!!!
Рефрен:
Играј и победи, поносно се врати, Донеси кући злато што се злати!!! Србија чека да дођеш из далека, Да наша земља буде опет првак света!!!
Стефан:
Куцнуо је час, нема назад, Тунел и браћа, терен празан, Ово је свима тренутак важан, Лопта је врућа ти остајеш хладан. Плеј њихов продаје фазоне, То не може да прође, растао си овде, Грабиш ка кошу до победе нове, Ниси ти битан, Србија зове!!! Хоћемо слогу, хођемо борбу, Хоћемо тим, хоћемо вољу, Имате снагу, игру бољу, Пошаљите им плеја да пакује торбу. Имају игру, а шансе мале, Наш је селектор Ђорђевић Сале, Ка застави горе дигнуте главе, Певају и славе!!!!
Рефрен:
Играј и победи, поносно се врати, Донеси кући злато што се злати!!! Србија чека да дођеш из далека, Да наша земља буде опет првак света!!!
Evo me tu u stranoj zemlji napravicu pare, to sam obecao sebi. Kuci oduvek povuci, potegni, ovde puno se radi ali bar nesto ustedim brat. Puno mi fali staro naselje, ono nase sa drustvom kad se zasedne do jutra i onaj osecaj kad kuci si kad nema koga ne znas, cao cao, tu po ulici. Pa legne plata pa slomljen onako komiran, pa trk na vesten da nesto posaljem svojima. Prelep je osecaj kada dobro zaradjujes, osecas se ko covek, sve lakse je. A moji dole polako dizu jos jedan sprat, drzi me osecaj da sam koristan. Nocu je tesko, al kazem sebi bar imam skype, smejem se sa burazom i prodje dan.
I prodje godina, za njom jos dve, ali znam zasto borim se moj brat.
1270 kilometara, daleko od kuce... 1270 kilometara, daleko od kuce...
Cao brate, sta ima novo, brate kako je? Dani prolaze a meni ko da vreme stalo je. Nocu ne spavam, cesto razmisljam o vama. Jel sve dobro? Reci mi kako je mama? Bas je cesto sanjam. Kod mene nista novo. Prodje jos jedan dan. Subota je znam, a ja u stanu sam. Udjem na face i vidim vas na slikama, svi ste lepi i nasmejani, ali falim ja. I krenu mi suze niz obraz, jer mi nedostaje bleja, pivo, zezanja kod solitera sve dok ne svane. Ovde ima love ali mi nista ne vredi, koji ce mi kurac sreca kad nemam skim da je delim.
I ne znam jel ce me prepoznati drugari stari, kad prosetam kroz kraj jednog dana kad se vratim. Svi mi mnogo falite, brate pozdravi mi drugove, reci mami da je volim i da ne brine.
1270 kilometara, daleko od kuce... 1270 kilometara, daleko od kuce...
"cigani pipali ne diraj to kučići lizali ne diraj to cigani pipali ne diraj to kučići lizali ne diraj to kučići pišali ne diraj to cigani pipali ne diraj to kučići pišali ne diraj to cigani pipali ne diraj to"
Mama mi je rekla kad sam bio mali da ne pipam rukama prljave stvari da od para će mi biti prljave ruke jer ih ljudi trljaju o dupe mama mi je rekla: "ne diraj to ne diraj zemlju, ne diraj pod ....ne diraj zaražene špriceve sve u svemu hepatitis c ne diraj igle, ne diraj tegle ne diraj ringle, ne diraj pegle ne diraj hemijsku olovku sa poda jer to nije olovka to je BOMBA! NATO pakt nam uvali u hemijsku olovku uranijum a osiromašeni urin iz kučetove kite curi pa dobro Milane dal si kršten zašto stavljaš u šteker prste poješćeš mi džigericu, kolko se nerviram" al ne shvatam činjenicu, zašto da ne diram
"cigani pipali ne diraj to kučići lizali ne diraj to cigani pipali ne diraj to kučići lizali ne diraj to kučići pišali ne diraj to cigani pipali ne diraj to kučići pišali ne diraj to cigani pipali ne diraj to"
"To bre cigani pipali posle kucici lizali bolje ne diraj to, bolje da ne diraš to To bre cigani pipali posle kucici lizali bolje ne diraj to, bolje da ne diraš to"
Keva mi viče "ne diraj piće" Tata mi viče "ne diraj mi rniće" U prvom srednje sa ekskurzije pičke ne može s jezikom, ne diraj sise U studiju svi producenti pizde Ne diraj mikrofon sluške i mikser ni žice s gitare, ne diraj Vikler sedi odmori i popi pivce Iz urgentnog sam sa šavom izišo Panduri su vikali ne diraj pištolj Zabridi mi levo i desno takođe isto Kad fejkeri viču, "ne diraj hip hop" U zoološkom Bojović staloženo mirno " ne diraj tigra u kavezu lenjirom" U Beloj kući Obama zvaničnim papirom Ne diraj Ameriku letećim tanjirom Ne diraj mrtvog konja kopitom Ne diraj otvorenu ranu koprivom jer tu ima dosta bacila PA JEL ZNAŠ TI ĐORĐE GDE SVE ZGAZI KOPITO??!!! govno sa prolivom, pišaćke korito odmori to crveno dugme i kormilo Ne diraj više ovu pesmu pusti Kendija u refrenu
"To bre cigani pipali posle kučići lizali bolje ne diraj to, bolje da ne diraš to To bre cigani pipali posle kučići lizali bolje ne diraj to, bolje da ne diraš to"
TEKST Jebeno zivimo te dane,nema predaje dok krocim, a planovi preda mnom ne daju da sklopim oci, brate mogo bi da sednem i da sudbini se predam ali djavoli zanati jesu dosada i nerad. Formula za uspeh ti je rad al ne i prica, kolektivna greska jeste problem pojedinca, zamislite zivot u produktivnoj boji kad prihvatis krivicu onda mislis da si bolji. Nemas li idola znaci nemas ni buducnosti guraj samog sebe uvek iznad svih mogucnosti previse je puteva pa klonite se gluposti u glave mladih ljudi hoce lenjost da se ugosti. Svaki covek ima nagon da za sebe stvara da jednog dana dela budu svedok postojanja, kad nema para,tu pucaju i zadnje kopce, a radnu etiku ti profesor i trener koce.
REF 2x Covek ima jednu rec kojom brani svoju cast ako menjacemo svet onda krenimo od nas, zivot tera te na greh novac tera te na strah pravi put je uvek tezi zato moras biti jak !
Sputas talenat i gutas tablu bensendina dok neki cale tako neumorno gura sina, al to je zivot u kom slabiji se gube da li cutaces do kraja il pokazaces im zube, ljude delim po sistemu kad sam van,i u problemu, ti sti pricaju o krstu razapece te na njemu, potrebno je malo da coveku bude dovoljno, s ortacima sam proso tihe plovidbe i brodolom. Ja sam cist brate nemam cega da se bojim i da sutra ispred roditelja svojih stojim, mi nismo andjeli jer probali smo sve ko deca, u malom gradu djavo nudi sanse iz peterca. Prostitucija,povodoljivost,zarad kinte, i glupe klinke sa etiketom vikend Afrodite, vi biste druzenje,jebacine i to drugarstvo, na kiti starca zensko ime gubi dostojanstvo !
REF2x
Svaka precica te vrati jedan korak iza, i imam drugove sto nikad nece naci izlaz kad puca kriza,brate skidanje je nov pocetak jer malo ljudi ovde izbeglo je zlatni metak. Nema precice da zaobidjes bol i tugu, a mnogo ljudi zato prvi put i proba gudru, miris duvana,jedna stotka i na stolu ketpa, ja necu tako znam da imam mnogo kvaliteta. Gledam ljude kako uzaludno gube sate, pa drzim dlanove visoko iznad svake vatre, i onda shvataju sustinu zbog koje snimam da Eldorado rimuje sve to sto prodje Milan. Kad dodje dan da sa andjelima ode dusa, znaj da zivot sam posvetio u to sto slusas, to bice znak da sam dosao do samog kraja, al da jos uvek brate vodim zivot samuraja !
REF 4x
TEKST Prodju vreme,prodju zene ali na kraju shvatim u mislima se uvek samo jednoj vratim, grabi svoju,nikom ne daj da ti je odvede jer kad ona ode sa njom odlazi i deo tebe, vremenom se pojavi praznina,koju rasiri daljina a na stolu flase vina,grasevina,pale cimam, danju spavam,nocu snimam,pa me pitaju iz tima sto sam puko deset kila,jer, posao sam rukama na Boga,al ti nisi vredna toga jer si sebicna i podla, obicno si znala da me skamenis i sledis, a te pesme koje snimas,jedine su za sta vredis ! Mislio sam procicemo sranje pa kad ohlade se glave da nastavicemo dalje al nema hladne glave kada ohlade se srca, ja sam emotivni metak koji obara kad puca !
REF2x NECU VISE DA TE CEKAM JER JA NEMAM SNAGE TEBE GLEDAM A U GRUDIMA MI STOJI KAMEN, ONDA PLANEM KAZEM JEBES BORBU BEZ MEDALJE ALI MORAM DALJE JER SAM POCEPAO SLIKE STARE !
U celoj prici znamo niko nije bio glumac, prava ljubav se nasukala na los trenutak i trazim kutak al ne mogu da ga nadjem buraz, jer odu veza,jetra glava brate sve u kurac, solo boli al ne molim da me neko voli, i sve sto stvorim ostace i kada ja izgorim a dok postojim ljudi dizace mi ruke gore, jer neko voli,a neko rodjen je da bude voljen, putevi su vukli me ka tebi,al sam rekao zajebi to ne radi samom sebi,ne vredi da se kajes niti da joj kazes hvala jer si nastavio hrabro kao Srbi bez marsala !
TEKST: DENIRO bio sam na dnu/mnogo puta pao/bez igde ikog onaj osecaj ko da sam si na svetu/ko da nemas nikog i samo Bog zna sta sam sve prosao da se dignem sa dna i da snage skupim i samo Bog zna da sva ta sranja sam jedva uspeo da istrpim i svaki odlazak kao test/da sebe spoznam da shvatim sta to u sebi nosim/i da spoznam Boga i kada umre neko tvoj/ko da umres i ti i sebe krivis bas kao /da za sve si kriv i sve bi dao da mozes da/kroz vreme se vratis i treba vremena da/krenes napred i da shvatis sve je to zivot brate/i smeh/i tuga i strah i mozda doslo je vreme da/probudis se iz sna i da opet zivis/da se opet smejes da proslost ostavis iza/sve te demone i sene
VIKCI: TIVKA NOK TEMNA SOBA DALEKU OD SITE SAM VO STAN PISUVAM ZA TOA KAKO SAKAM DA SE VRATAM I PATAM NO NEMA NAZAD EVE PAK ISTA TEMA BIRAM IME NEMA DA TI SPOMNAN TE PAMTAM TE NEMA VEKE GODINA 4TA CEL ZIVOT SVOJ KO DA SE BORAM SO SMRTA VO LJUBOV NE VERUVAM POSLE PRVIOT PAT NA BOLKA SUM NAVIKNAT NOSAM TOVAR KO NA PLANINA VO OVOJ GADEN SVET SEKOGAS ME UCEA DA NE SE PREDAVAM NA BAD NEMA DA SE PREDADAM ZIVOT NE E FER BAS STVARA POLNO PROBLEMI TE TERA DA SE SMENIS DA IMAS MISLI NEGATIVNO I DEKA SE E SIVO SE BORAM ZA NIVO GORE NO SEKAD PADAM DOLE I KOGA SE NERVIRAM PUSTI MI DENIRO ZA DA SE SMIRAM Ref/ I sad se trudim da budem okay Ruzno da zaboravim sve Osmeh da je na licu ko pre I na licu da ostane I sad se trudim da budem okay Ruzno da zaboravim sve I Borim se da i meni osvane.
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu