dali me se ko seca?!? Tesko se setiti jer nisam bila,ovdje, davno,davno...Vidim da je Mica,jos, ovdje. Ne moguce je da verujem da su Ozzy i Danijel jos uvek moderatori ovdje.Nadam se da jesu. Jao Mico ,jesi li jos uvek ovdje? Tebe prepoznah hocu da kazem Tvoje ime,ali ,iskreno receno ,samo sam malo ubrzo pogledala.Mozda ima jos *starih* drugara i drugarica ovdje. Secam se mnogih ali ko zna gde su sada ,u danasnje vreme?!? Pozdrav od : *Opet ovdje*,,,(godine i godine pre ,sam imala *Ime* Ceca8 ovdje i tad nas je bilo puuuunooooo ovdje iz svih drzava i mesta nas je bilo....mozda je sve isto samo ja promenjena ......Bilo je i svadje i ljubavi* izmedju nas...Balkanski temperament,sta ,drugo,reci?!? Ali bilo je ,stvarno,super,,, Kad razmislim ne mogu da verujem da su tolike godine prosle od kad smo *pobegli* svi zi bivse Yuge Vreme ne ide no leti ,cini mi se ....
Tema posta: Re: Opet sam usla malo pa sad da vidim
Poslato: 21 Mar 2020, 15:03
Pridružio se: 21 Mar 2020, 12:59 Postovi: 3
Opet ovdje je napisao:
dali me se ko seca?!? Tesko se setiti jer nisam bila,ovdje, davno,davno...Vidim da je Mica,jos, ovdje. Ne moguce je da verujem da su Ozzy i 'Medo jos uvek moderatori ovdje.Nadam se da jesu. Jao Mico ,jesi li jos uvek ovdje? Tebe prepoznah hocu da kazem Tvoje ime,ali ,iskreno receno ,samo sam malo ubrzo pogledala.Mozda ima jos *starih* drugara i drugarica ovdje. Secam se mnogih ali ko zna gde su sada ,u danasnje vreme?!? (godine i godine pre ,sam imala *Ime* Ceca8 ovdje i tad nas je bilo puuuunooooo ovdje iz svih drzava i mesta nas je bilo....mozda je sve isto samo ja promenjena ......Bilo je i svadje i ljubavi* izmedju nas...Balkanski temperament,sta ,drugo,reci?!? Ali bilo je ,stvarno,super,,, Kad razmislim ne mogu da verujem da su tolike godine prosle od kad smo *pobegli* svi zi bivse Yuge Vreme ne ide no leti ,cini mi se ....
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu